Other

Voor €7.5 miljoen ben jij met dit enorme landgoed de buurman van prinses Beatrix

Klein Drakestein

Altijd al nagedacht over het kopen van een landhuis? Dan is dit jou kans! Landgoed en villa Klein Drakestein in Lage Vuursche staat nu te koop voor een verbluffende 7.5 miljoen euro. Een leuk extraatje, prinses Beatrix wordt dan je nieuwe buurvrouw. Zo leef je bijna letterlijk als een koning.

Landgoed Klein Drakestein met een enorme villa

Een torenhoge vraagprijs voor Klein Drakestein natuurlijk. Maar daar krijg je dan ook wel wat voor. Een perceel van 106.970 vierkante meter, hier kan je gerust met al je maten een potje gaan voetballen. Je koopt ook meteen een villa met een woonoppervlak van 1026 vierkante meter. Ruimte zat! De villa bestaat uit twaalf kamers, waarvan er zes als slaapkamer worden gebruikt. Daarnaast heb je ook nog vier badkamers en 3 aparte toiletten. Er is dus altijd wel een plek in de buurt waar je de grote boodschap kunt doen.

Enorme villa met koninklijke uitstraling

Het reusachtige Klein Drakestein is gebouwd in 1780. Het is door de vorige eigenaar compleet gerenoveerd en ziet er dus als nieuw uit. Er zijn negen schilders aan het werk gezet die in de periode van zes weken de gehele villa een verfrissende, nieuwe lik verf hebben gegeven. Ook het park eromheen werd onder handen genomen en er werden verschillende, nieuwe toegangshekken geplaatst. Zo kom je dus als een echte baas je landgoed op rijden.

Zoals gezegd moet je er wel wat voor over hebben. Niet iedereen kan de flinke vraagprijs van 7.5 miljoen euro neerleggen. Hiervoor krijg je in ieder geval wel wat. Om het af te sluiten krijg je bij Klein Drakestein er ook nog een riante dienstwoning bij – wat je eventueel weer kan verhuren – en de Oranjerie is ook voor jou. Al met al een mega landgoed, waar jij je honderd procent zeker als een echte koning op voelt. Zo nu en dan kan je ook nog op de koffie bij de voormalig koningin, wie wil dat nou niet?