Other

Deze villa in Bussum van ruim 3 miljoen heeft een bizarre lift voor je auto’s

Dat Bussum bekend staat als één van de beter bedeelde dorpen is algemeen bekend. Als kleinste dorp in het Gooi heeft het alsnog wat in te brengen, zeker als je de krenten uit de pap haalt. Een dikke krent uit de pap is deze villa in Bussum, die een wel heel bijzondere eigenschap heeft. Je rijdt namelijk niet je auto de garage in, maar de speciale lift takelt hem naar beneden voor je.

Enorme villa in Bussum

Met als bouwjaar 1906 is deze villa op zich niet nieuw meer. Gelukkig is hij later zo verbouwd dat je nog genoeg meekrijgt van de geschiedenis, maar het nu wel alle moderne aanpassingen heeft die je wilt. Er is toen niet alleen verbouwd, maar ook uitgebouwd. Daarbij heb je bij aankoop van deze villa in Bussum een perceel van 1700 vierkante meter, dus plek zat om op je brute grasmaaier rond te crossen.

Constante verbazing

Bij binnenkomst, of eigenlijk daarvoor nog, is het al te zien: dit huis is niet zomaar een villa in Bussum. In de hal begint het al, die de toon zet voor de rest van het huis, dat te koop staat op Funda.  Diezelfde hal heeft een deur die leidt naar de kelder inclusief persoonlijke sauna. In diezelfde benedenverdieping is niet alleen de sauna en kelder, maar ook de ondergrondse garage. Om daar je auto neer te kunnen zetten, moet je eerst met de lift. Die is er speciaal ingebouwd zodat je auto mooi omlaag getakeld kan worden. Dat is wel één van de meest opvallende onderdelen van dit huis, totdat je de volgende verdiepingen ziet.

De verdiepingen

Op de begane grond is de imposante vloer in de kamer en suite opvallend en indrukwekkend. In de serre ligt diezelfde vloer en leiden de openslaande deuren naar je enorme tuin. Als je binnen verder loopt en via de bordestrap naar boven loopt begint waar de slaapkamer voor papa en mama is. Die is naadloos verbonden aan de luxe badkamer inclusief groot ligbad. Er zijn nog twee slaapkamers op de eerste verdieping, sommige met eigen badkamer of balkon.

Op de zolder zijn nog twee slaapkamers, dus plek genoeg voor bezoek. Ook is er nóg een badkamer met wederom een ligbad en inloopdouche.

Perfecte zomers in de tuin

Zoals gezegd is de tuin van deze villa in Bussum enorm, maar hij is ook nog eens mooi. Je kunt een groot stuk land hebben en er niks mee doen, maar de verkopers van dit huis wisten er wel raad mee. Los van dat het er goed uitziet en je er flink kunt genieten van het ruime terras met terrasverwarming, is het ook nog praktisch. Zet je dikke e-bike neer voor of in de vrijstaande schuur. Het gras blijft groen dankzij de sproei-installatie en je ziet het ‘s avonds mooi door de tuinverlichting.

Met een prijs van €2.995.000 is het aan de prijzige kant, maar het kan altijd duurder. Landgoed Woestduin doet er nog een miljoen bovenop, en het is wel duidelijk waarom. Toch is deze villa in Bussum er eentje om met plezier naar te kijken of in te wonen.