Entertainment

Zien: dit is de gigantische miljoenenvilla van Gio Latooy

Villa van Gio Latooy

Gio Latooy is een dagelijks vlogger, dit houdt in dat Gio iedere dag een ”vlog” upload. Dat hij daar een aardig zakcentje verdient kun je zien aan zijn ongelofelijk luxe woning in Krimpen aan de Lek. “Dat ik zo snel al een huis als dit kon kopen, had ik nooit van durven dromen”, laat de vlogger weten in een interview met het AD. Zie hier de gigantische villa van Gio Latooy

Gio’s carrière op YouTube

Gio Latooy kan deze decadente villa betalen door zijn succesvolle YouTube-kanaal waar hij 1.3 miljoen abonnees heeft. De vlogger is namelijk al acht jaar lang werkzaam op het platform en heeft ook zijn hele leven hier aan gewijd, dan is dit wel iets moois om er voor terug te krijgen. “Soms maakt dat je wel gek, dat je de hele dag ‘aan’ moet staan. Maar dat neem ik voor lief. Ik heb er zelf voor gekozen”, aldus de vlogger. Daarnaast verdient hij een leuk zakcentje door diverse samenwerkingen en zijn eigen merchandise. Moet ook wel als je wil wonen in een villa van 1.2 miljoen euro.

View post on Instagram
 

De riante villa van Gio Latooy

Gio Latooy is slechts 23 jaar oud en bezit nu al een villa om van te dromen. Toen de vlogger de villa kocht, zei hij dat de woning voor hem alleen te groot zal zijn en liet weten een aantal vrienden onder zijn dak te nemen. Niet verrassend, aangezien de villa 275 m2 aan woonoppervlak bedraagt. Genoeg ruimte dus!

View post on Instagram
 

Alle luxe in villa van Gio

De woning van de YouTuber is voorzien van maar liefst vijf slaapkamers en twee woonlagen. Verder beschikt villa van Gio Latooy over een prachtige jacuzzi en is de woning voorzien van een goede alarminstallatie. Dit laatste zal niet overbodig zijn als we naar de bezittingen van de succesvolle vlogger kijken. Zo bezit hij onder andere een brute Ferrari 458 Speciale. Niet slecht voor iemand op 23-jarige leeftijd. Het interieur is strak en daarbij staat alles in het teken van luxe. Zo heeft hij een luxe open keuken en vind je daarnaast een serieuze eye catcher. Hij heeft namelijk een doorkijkaquarium laten bouwen tussen de keuken en de woonkamer in. “Ziet er wel supergaaf uit met allemaal tropische vissen”, aldus Gio. Zo zie je in de video de welbekende Dory en Nemo vis.

Ook op het gebied van auto’s heeft de vlogger het niet mis. Op de oprit staan een Porsche en BMW en in de garage met glaswand pronkt de knalrode Ferrari. “Elke ochtend als ik mijn trap afloop en mijn Ferrari zie, dan denk ik: ‘wow’. Het is belangrijk om te blijven beseffen dat dit bizar is, op deze leeftijd.”

Watch on YouTube