In de categorie ‘opmerkelijk’ vandaag een video van een Audi-bestuurder die het er goed van neemt nu de skipistes in heel Europa gesloten zijn. Tja, als het kan. Waarom niet?

Audi over de skipistes

We hebben mensen wel vaker gekke dingen zien doen met een auto. Zo liet een Russische YouTuber onlangs nog zijn Mercedes vanuit een helikopter te pletter vallen. Deze actie is net zo opmerkelijk, maar een stuk beter te begrijpen. In heel Europa is het wintersportseizoen tot een hele vroege halt gekomen. Midden op het hoogtepunt sluiten de wintersportgebieden hun pistes. Het Coronavirus grijpt wild om zich heen en een andere optie was er niet.

Een treurig gezicht is het wel. Kilometers aan glimmend witte pistes, die er nu voor niets zo prachtig bij liggen. Althans, niet helemaal voor niets. Deze Audi-bestuurder zag deze vlaktes ook en besloot er het beste van te maken. Wetende dat er geen skiërs of snowboarders op de heuvels te vinden zijn besloot hij zijn Quattro even uit te laten. En hoe. De beste man weet wel raad met de sneeuw en scheurt over de skipistes alsof hij nooit anders heeft gedaan.