Ontevreden, we zijn het allemaal wel eens. Misschien over je kerstpakket dat meer zaagsel dan producten bevatte, of over het daadwerkelijke uiterlijk van je burger die er op de poster zo goed uit zag. Of, zoals in dit geval, met de prestaties van je auto. Iedereen gaat anders om met de teleurstelling, maar in het oosten pakken ze het wel heel vreemd aan. Dit is hoe een Mercedes-AMG-G63 in Rusland aan zijn einde kwam.

Is het een vliegtuig? Is het een Vogel?

Nee. Het is een Mercedes-AMG G63 die van mijlenver uit de lucht komt vallen. Een verwende jonge Russische YouTuber was waarschijnlijk niet tevreden over de hoeveelheid volgers op zijn account en wat doe je dan? Dan ga je aandacht trekken. Waar vele vloggers dit doen door het weggeven van dure dingen, het verzinnen van rare challenges of simpelweg een dramatische video over een break-up maken, pakt deze Rus het iets groter aan.

Mercedes-AMG-G63

Hij laat een helikopter zijn nieuwe Mercedes-AMG G63 tot 300 meter hoogte de lucht in takelen, om hem vanaf daar in een vrije val te pletter te laten vallen. Игорь, zoals de vlogger heet, gaf aan een prima reden te hebben voor het slopen van zijn Mercedes.

Did you ever wanted to destroy your phone when it is glitching? Well, me too. I bought this car 2 years ago, and the price was 200.000$. Purchase of this car was my goal, but I am disappointed. Too many glitches.

Mercedes-AMG G63, zo plat als een dubbeltje

Pijnlijk, zonde maar vooral onnodig. Een klein bezoekje aan de dealer had de wagen al van zijn “glitches” afgeholpen. Maar het is duidelijk dat het de wervende jongen niet daar om gaat. Het heeft  opgeleverd waar hij op hoopte en absoluut op uit was met het maken van de video: media-aandacht en waarschijnlijk een bups nieuwe volgers. Al is het natuurlijk de vraag hoe lang hij die aan zijn account gebonden gaat houden. Wij vermoeden dat bij de eerste terugloop in abonnees er weer iets duurs zal sneuvelen in één van zijn vlogs.