Other

Zo lees je verwijderde WhatsApp-berichten tóch nog terug!

WhatsApp

We kennen het allemaal, je zit midden in een gesprek of discussie via WhatsApp en je gesprekspartner stuurt iets en voor je het hebt gelezen verandert het berichtje in ‘dit bericht is verwijderd’. Bloedirritant, want nu kom je er nooit meer achter wat het precies was wat hij of zij je stuurde. Althans, dat dachten we. Wat blijkt? Er is een trucje waarmee je je berichten wel degelijk nog terug kunt lezen.

‘Dit bericht is verwijderd’

We hebben het allemaal wel eens gehad. Zit je net in een discussie, of in een spannend gesprek met die leuke date van vorig weekend, en ineens wordt er een WhatsApp-bericht verwijderd. Altijd nét voordat je het zelf gelezen hebt. De digitale equivalent van “Wat zei je?”, “Nee niks, laat maar”. Héél irritant.

Het goede nieuws is dat er een manier is waarop jij deze blanco berichtjes op WhatsApp alsnog kunt teruglezen! Er bestaat namelijk een app die al je notificaties voor de duur van één uur opslaat. We kunnen stellen dat 99% van de verwijderde berichtjes wel binnen dit uur tot je aandacht worden gebracht en dus kun jij ze nog terugvinden in deze app.

WhatsApp teruglezen

De app verzamelt alle notificaties die je binnenkrijgt voor één uur. Dus ook alle berichtjes die in eerste instantie zijn aangekomen, maar later zijn verwijderd. Zo kom jij er toch nog achter wat je discussiepartner, date of vriendinnetje je via WhatsApp stuurde en zo snel wilde verwijderen. Slechts een kwestie van een appje downloaden. In deze video wordt uitgelegd hoe het precies in zijn werk gaat.

Watch on YouTube

Bron: Parra