Nu de terrassen weer open zijn, is het tijd om weer lekker te genieten van een biertje, koffie of wijntje op het terras. Maar het is niet altijd even lekker weer en dan is een verwarmd terras wel zo lekker. Maar wat zijn leuke plekken met verwarmde terrassen in Amsterdam?  Wij zochten het even voor je uit.

Verwarmde terrassen in Amsterdam zijn er genoeg

Amsterdam is een grote stad en er zijn talloze tentjes waar je buiten kunt zitten. Maar die leuke met terrasverwarming moet je maar even vinden. Er zijn waarschijnlijk nog meer leuke verwarmde terrassen in Amsterdam dan deze 7, maar deze tips heb je dan in ieder geval vast. Is het lekker weer? Dan kun je ook van deze terrassen in de zon genieten.

Bar Bonnie

In Oud-Zuid kun je bij Bar Bonnie gezellig met een groep of lekker met z’n tweeën zitten. Door de beschutte opstelling en de terrasverwarming is het er nooit echt koud. Ze hebben er van alles en het is al helemaal lekker als het mooi weer is. Zo niet, dan ga je het in ieder geval niet koud krijgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bar Bonnie (@bonnie.amsterdam)

BAUT Oost

De naam doet het al vermoeden, maar dit café zit aan de Wibautstraat. Aan het begin (of eind, ligt er natuurlijk aan hoe je kijkt) van de Wibautstraat heb je plek genoeg voor een groot terras. Is het fris, dan gaan de heaters aan. Ook is het overdekte terras groot genoeg, met 16 bij 8 meter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BAUT (@baut_oost)

Bar Mash

In de Pijp, één van Amsterdams’ gezelligste buurten, heb je een klein barretje genaamd Bar Mash. Je kunt er buiten gezellig zitten aan de lange biertafels. Ze hebben er lekkere snacks en comfortabele terrasverwarming. Met de beschutting van de wind is het gelijk ook één van de betere verwarmde terrassen in Amsterdam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BAR MASH (@mashamsterdam)

Bar Botanique

Aan dit mooie terras in Oost zit je in een mooie groene omgeving, zoals de naam doet vermoeden. En wordt het een beetje fris? Dan gaan die lekkere gloeiende dingen boven het terras aan. Dan kun je toch nog een beetje comfortabel van je biertje genieten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bar Botanique (@barbotaniqueamsterdam)

De Biertuin

We blijven even in Oost, want de Biertuin heeft ook een heerlijk terras te bieden. De Biertuin heeft verschillende locaties, maar die aan de Linnaeusstraat heeft heerlijke terrasverwarming. Hun specialiteit: gebraden kippetjes en speciaalbier. Je hebt weinig bijzonders nodig om bij de lekkerste verwarmde terrassen van Amsterdam te horen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Biertuin (@debiertuin)

Pacific

Lekker borrelen bij het Westerpark, uitgebreid lunchen of vroeg dineren, het kan allemaal bij Pacific. En in de frisse middagen (en hopelijk binnenkort ook avonden) kan het lekker onder de verwarming.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pacific (@pacificamsterdam)

De Eeuwige Jeugd

Om nog even terug te komen bij de Linnaeusstraat komen we uit bij de Eeuwige Jeugd. Ze hebben het binnen stijlvol en gezellig ingericht, maar ook buiten is het genieten. Het is niet voor niks, want hier zit jij op een heerlijk plekje, genieten!