Entertainment

Dankzij deze 5 onvergetelijke verrassingen kan jij niet meer stuk bij haar

verrassingen

Of je nu twee weken een relatie hebt, vier maanden of een aantal jaar: het is altijd een goed idee om ‘zomaar’ iets voor je vriendin te doen. Dit zijn vijf tips voor verrassingen waarmee jij haar helemaal inpalmt.

5 onvergetelijke verrassingen voor je vriendin

Net zoals wij het kunnen waarderen als wij zelf worden verrast, is dat ook het geval bij onze vriendin. En zeg nou eerlijk: als er één het verdient, is zij het wel. Toch kan het lastig zijn om precies iets te verzinnen waarmee we haar écht blij kunnen maken. Met deze vijf opties voor verrassingen weet jij zeker dat je haar (en daarmee indirect dus ook je eigen) dag helemaal maakt.

1. Organiseer een romantisch diner voor twee

Ook al kun jij zelf misschien niet zo goed koken, een romantisch etentje thuis is één van de verrassingen die zij ongetwijfeld zeer kan waarderen. Dek de tafel mooi, steek wat kaarsen aan en kies voor rustige achtergrondmuziek. De maaltijd kan zo makkelijk of uitgebreid worden als je zelf wilt, maar het belangrijkste is dat je met deze verrassing laat zien dat je graag energie en tijd in haar steekt. Bovendien is er hierna makkelijk gelegenheid voor een toetje in de slaapkamer.

2. Onderneem iets

Zijn jullie sportief aangelegd, dan gaat er niets boven een speciale wandeling of fietstocht, of een rondvaart met een gehuurde boot. Je kunt daarnaast ook nóg sportiever te werk gaan. Denk bijvoorbeeld aan skydiven of boulderen. Door samen jullie lichaam even lekker aan het werk te zetten en tegelijkertijd een paar uur samen door te brengen, komen jullie tot nieuwe gespreksstof én maken jullie een leuke nieuwe herinnering.

3. Herbeleef de allereerste date

Was jullie eerste date een drankje op een terras? Zoek datzelfde terras op en bestel dezelfde drankjes. Was het een bioscoopbezoek? Check die film dan nogmaals vanaf de bank. Wát jullie eerste date ook was: één van de leukste verrassingen is om hier op een unieke manier weer invulling aan te geven, zeker als die date ver in het verleden ligt.

4. Ga een weekendje weg

Geef toe: ook wij zouden dit één van de leukste verrassingen vinden. Heeft ze het een tijd druk gehad en is ze toe aan wat ontspanning? Plan dan in het geheim een vette weekendtrip en zorg ervoor dat het haar aan niets ontbreekt. Ga voor een locatie die jij zelf ook vet vindt: zo halen jullie er allebei het maximale uit.

5. Regel iets leuks voor haar en haar vriendinnen

Samen met je vriendin iets leuks doen kan altijd, maar iets leuks regelen voor haar en haar vriendinnen is één van de verrassingen die ze waarschijnlijk écht niet zag aankomen. Door een wijnproeverij, saunadag of iets anders voor haar en haar vriendinnen te organiseren, laat je merken dat je haar vriendinnen mag en haar de ruimte en vrijheid geeft. Zo maak je je meteen onsterfelijk bij haar vriendinnengroep (en kan jij ondertussen met je vrienden gamen).

Haar verrassen is dus makkelijker – én belangrijker – dan je denkt. Bekijk ook ons overzicht van 5 dingen die een echte man doet in zijn relatie om erachter te komen wat je nog meer niet moet vergeten.