Volgens vrouwen zijn échte mannen moeilijk te vinden. Die échte mannen zijn dan ook veel tijd en moeite waard. Wil jij nou een échte man worden? Dan ben je aan het goede adres. Wij vertellen je namelijk 5 dingen ie een echte man doet in een relatie, doe er je voordeel mee. Heb je net een vriendin? Dan moet je haar volwaardig behandelen, maar hoe doet een échte man dat? Dat leggen we je uit. Dus let goed op, op deze manier pak jij je meisje volledig in. Zie het als een checklist, voldoe jij aan alle onderstaande puntjes?

1. Een échte man behandelt zijn vriendin met respect

Respect is een belangrijk begrip in een relatie, maar natuurlijk ook buiten een relatie. Je vriendin is zoals ze is, een échte man respecteert en probeert haar niet te veranderen in degene die hij wil dat ze is. Ze is mooi zoals ze is en dat weet je.

2. Een échte man neemt het initiatief

Een romantische man neemt zijn vrouw mee op date, een echte man vraagt “Wat zullen we gaan doen?”, oftewel een échte man neemt het initiatief. Dit is heel belangrijk voor een vrouw, anders krijgt ze het gevoel dat ze alles uit je moet trekken en je maar mee sleurt in haar dingen.

dingen die een échte man doet in een relatie

3. Een échte man neemt verantwoordelijkheid voor zijn daden

Alleen volwassen mannen kunnen toegeven als ze fout zitten, dat maakt je juist speciaal. Het is niet stoer om gelijk te krijgen, je moet juist kunnen toegeven dat je een keer fout zat of dat het niet je bedoeling was om zoiets te doen.

4. Een échte man maakt beslissingen

Als jullie tweeën voor moeilijke dilemma’s staan zoals een grote aankoop of de invulling van de dag, dan neemt een besluitvaardige man de beslissing. Weet je vriendin niet waar jullie willen gaan eten? Jij neemt de beslissing.

5. Een échte man zegt wat hij denkt

Oké, natuurlijk niet álles wat hij denkt. Maar een goede man blijft niet lang met dingen in zijn hoofd zitten. Heb je ergens problemen mee? Zeg het gewoon. Ben je ergens onzeker over? Zeg het. Wil je iets veranderen in de relatie? Zeg het! Oftewel: wees gewoon eerlijk, dat wordt erg gewaardeerd en moeilijk is het niet.