Wealth

Hoe rijk is Wietze de Jager (Radio 538)? Dit is het vermogen van de radio-dj

vermogen Wietze de jager

Radio-dj Wietze de Jager is niet meer weg te denken van de radio. Samen met Klaas van der Eerden presenteert hij De 538 Ochtend! Iedere werkdag zijn ze met nieuwslezer Mart Grol te horen tussen 06:00 en 10:00 uur op Radio 538. Wat is het vermogen van Wietze de Jager eigenlijk?

Wat is het salaris van Wietze de Jager?

Voordat we in het vermogen van Wietze de Jager duiken, is het wijsheid om eerst naar het salaris van de geboren Zwollenaar te kijken. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: het is niet precies bekend hoeveel Wietze verdient bij radiogigant 538. De radio-dj heeft sinds dit jaar de ochtendshow overgenomen van Frank Dane. Laatst genoemde kreeg voor de ochtendshow een prima zakcentje. Volgens De Telegraaf bedroeg het salaris van Frank Dane naar schatting zo’n vijf ton per jaar. Dat was lekker cashen voor de opvolger van Edwin Evers. Zou Wietze de Jager een soortgelijk salaris bij 538 opstrijken?

View post on Instagram
 

Het vermogen van Wietze de Jager

Het vermogen van Wietze de Jager wordt niet alleen gespekt door het draaien. De radio-dj zou ook zo het vastgoed in kunnen gaan. Zo verkocht hij onlangs zijn villa in Zwolle voor een dikke 1,2 miljoen euro, terwijl hij er zelf “slechts” 820 duizend euro voor neerlegde in 2019. Het huis dat hij daarvoor had, een woning in Amsterdam, wist hij ook te verkopen met een winst van een goede zes ton. Dat komt het vermogen van Wietze de Jager alleen maar ten goede. Zo wordt het totale vermogen van Wietze de Jager door Taddlr geschat op maar liefst tien miljoen euro. Al blijkt deze schatting volgens insiders bij Radio 538 aan de hoge kant te liggen.