Sofía Vergara is bekend van haar rol als Gloria Delgada-Pritchett in de razend populaire serie Modern Family. Met haar goede acteerwerk heeft ze al behoorlijk wat bij elkaar verdiend. Dit is het vermogen (en salaris) van de ongekend knappe Sofía Vergara.

Sofía Vergara

Sofía Vergara, geboren op 10 juli 1972 in Colombia, is groot geworden als fotomodel en actrice.  Ze maakte haar debuut in de wereldwijde filmindustrie in Big Trouble. Sofía spreekt ook vaak de stem in bij geanimeerde kinderfilms. Zo deed ze dat onder andere voor Carmen in ‘The Smurfs’ en voor Flamenca in ‘The Emoji Movie’. Ze is uiteindelijk bekend geworden met haar rol als Gloria in Modern Family. Met die rol is de 48-jarige actrice talloze keren genomineerd voor verschillende prestigieuze prijzen. In 2010. 2011, 2012 én 2013 maakte ze kans op een Emmy Award. In 2011, 2012, 2013 én 2014 was ze genomineerd voor een Golden Globe Award.

Het vermogen van Sofía Vergara

Met al die seizoenen Family heeft ze een enorm vermogen bij elkaar verdiend. Het vermogen van Sofía Vergara is geschat op zo’n 152.3 miljoen euro, dat is best een bedrag om mee naar huis te schrijven. En met de omvang van haar salaris zal dit vermogen de aankomende jaren zeker nog gaan stijgen.

Het salaris van Sofía Vergara

Hoe komt de knappe presentatrice aan dat dikke vermogen? Nou door haar enorme inkomsten uit de afleveringen van Modern Family. Per aflevering verdient ze namelijk een imposante 152 duizend euro. Mede daardoor heeft ze volgens Forbes ook in 2020 een heel flink inkomen. Het salaris van Sofía Vergara is dit jaar 36.3 miljoen euro. Daarmee behoort ze tot de bestbetaalde actrices ter wereld. Ze was zelfs zeven jaar op rij de bestbetaalde actrice van de wereld. Ze heeft dus helemaal niets te klagen.

Ook op Instagram verrast ze ons regelmatig met prachtige plaatjes van haarzelf. Ze heeft inmiddels al ruim 20 miljoen volgers verzameld. Dat vinden wij helemaal ziet gek met zo’n prachtig uiterlijk. Geniet hieronder van een paar van haar beste foto’s.

View this post on Instagram

#tbt Los Angeles 2000s 😝😝

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

View this post on Instagram

Patio picnic👙🧀🥖🍹

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

En dit zomerse filmpje konden en wilden we je niet onthouden:

View this post on Instagram

#tbt to summer🤣🤣🤣

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on