Voor wie Modern Family heeft gezien, weet dat Alex de lieve, stille, ietwat betweterige slimmerik is in de serie. In het echt, is ze dat zeker niet. Wij laten het enorme contrast zien en leren je alles over Ariel Winter, de Alex uit Modern Family.

Ariel Winter als Alex

Ariel Winter is de echte naam van Alex uit Modern Family. De 22-jarige actrice is geboren in Fairfax, Virginia. Al sinds klein speelde ze in verschillende Amerikaanse tv-series. Ook sprak ze de stem in van Candace in de Amerikaanse versie van Phineas and Ferb. Ze ging naar The University of California in Los Angeles. Sinds 2002 is ze bezig met acteer en modellenwerk. Ze verdient ook af en toe een zakcentje met optreden als zangeres. Haar grootste rol tot nu toe is Alex in Modern Family. De cast van Modern Family heeft verschillende prijzen gewonnen en dat is niet zonder reden.

Alex uit Modern Family

Alex uit Modern Family

De knappe Ariel Winter speelt dus een van de hoofdpersonages in de komedie. Alex is in de serie een heel braaf meisje, gericht op studieresultaten en niet bepaald vlot te noemen. Ze zit altijd in de boeken en laat geen kans onbenut een ander op zijn plek te zetten wanneer ze het beter weet. Alex is heel intelligent en gebruikt vaak sarcasme. De andere personages uit de serie begrijpen haar humor maar zelden, dat maakt het leuk om naar te kijken. Ze is het middelste kind van de Modern Family, met een jonger broertje ‘Luke’ en een oudere zus ‘Hailey’ is zij de vreemde eend in de bijt binnen dit komische gezin.

De andere kant van Alex

Alex uit Modern family is in het echt niet zo braaf. Ze laat zichzelf graag zien aan haar 4.4 miljoen volgers op Instagram. Ook vindt ze het leuk om nieuwe dingen te proberen, zo verft ze haar haren vaak een andere kleur. De ene dag heeft ze bruin haar, dan een blondine en af en toe verft ze het ook nog rood of roze. Haar Instagram is om te smullen en we hebben een paar van haar beste foto’s voor jullie verzameld. Bekijk het zelf.

View this post on Instagram

Winter Is Coming!!!!!!!!!!!

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on