Een nieuwe komedieserie is altijd welkom. Eerder wisten we je al te melden dat Ty Burrell, de acteur achter Phil Dunphy in Modern Family aan een nieuwe komedieserie werkt. Nu is er ook nieuws uit Nederland. Er wordt namelijk gewerkt aan een politieserie genaamd Niks Te Melden.

De serie Niks Te Melden gaat over politieagenten en criminelen

De serie Niks Te Melden wordt wellicht een Nederlandse productie, maar is gebaseerd op een van oorsprong Australische serie. Die heet No Activity en gaat over een groep politieagenten en criminelen. De Nederlandse serie zal dit format overnemen.

Drie duo’s staan centraal. Eén hiervan is een duo van twee politieagenten die in de meldkamer werken. Twee andere politieagenten brengen juist veel tijd door in hun auto, al maken zij vrij weinig mee. Dan zijn er nog twee criminelen, die in Niks Te Melden under the radar proberen te blijven, al lijkt dit niet altijd te lukken.

Niks Te Melden

Een super sterke cast neemt de rollen voor hun rekening

Het concept van de serie belooft veel hilarische momenten: politieagenten én criminelen die op een satirische wijze worden neergezet. Daar moet natuurlijk een sterke cast aan verbonden zijn. Een deel van de acteurs en actrices die in Niks Te Melden te zien zullen zijn, is al bekend. Henry van Loon en Stefan de Walle spelen de politieagenten in de auto. Jelka van Houten en Eva Laurenssen vormen het duo in de meldkamer, en de criminelen worden gespeeld door Theo Maassen, André Dongelmans en Jim Deddes.

Release in september

Een indrukwekkende cast dus. Of de serie net zo’n succes als Mocro Maffia gaat worden, is nog even de vraag. De serie laat namelijk nog even op zich wachten. Vanaf 20 september zullen de zes afleveringen van het eerste seizoen van Niks Te Melden op televisie te zien zijn. Tot die tijd zijn er meer dan genoeg comedy films om hartelijk van te genieten.