Als je dacht nog een kans te maken bij deze bloedmooie actrice, dan hebben we slecht nieuws voor je: ze gaat namelijk trouwen met co-acteur Machine Gun Kelly. Genoeg reden om het royale vermogen van Megan Fox eens onder de loep te nemen.

Megan Fox zit niet stil

Fox heeft niet stil gezeten de afgelopen tijd. De actrice, die voor velen bekend staat als ultiem sekssymbool, is tegenwoordig weer veel op de rode loper te vinden. Ze speelt namelijk in maar liefst vijf nieuwe films. Onder meer in de in juni verschenen ‘Midnight in the Switchgrass’, waar ze haar verloofde Machine Gun Kelly ontmoette. De Amerikaanse actrice schitterde daarnaast recent in een campagne voor Skims. Samen met de 42-jarige Kourtney Kardashian bliezen ze het internet omver en gingen ze viraal. Ook hier heeft Megan Fox deels haar riante vermogen aan te danken.

Megan Fox en Machine Gun Kelly verloofd

Megan Fox is dus nu helaas van de vrijgezellenmarkt af. De brunette deelde onlangs een video van het aanzoek op Instagram. Machine Gun Kelly, artiestennaam van Colson Baker, en Fox zijn inmiddels anderhalf jaar samen. Voorheen was Fox 10 jaar getrouwd met Brian Austin Green, tevens een acteur.

Hoe komt Fox aan haar geld?

Nadat Megan in 2004 haar debuut op het witte doek maakte met de film Confessions of a Teenage Drama Queen, begon de kassa met rinkelen. Naast het geld dat ze verdient als actrice, beschikt ze over vastgoed in Los Angeles en heeft ze samenwerkingen met grote bedrijven. In 2009 was Fox bijvoorbeeld hét gezicht van Emporio Armani. Voor deze klus ontving ze, volgens een anonieme bron, een bedrag met 6 nullen! Een flinke opsteker voor het vermogen van Megan Fox dus.

Het vermogen van Megan Fox

Volgens de website Celebrity Net Worth ligt het vermogen van Megan Fox rond de 8 miljoen dollar. De website gaat er hierbij vanuit dat de scheiding met Green daadwerkelijk afgerond is. Dat is zeker niet mis!