Dat Megan Fox één van de heetste vrouwen is die op deze planeet rondloopt, hoeven wij je niet te vertellen. Tel daar de bloedmooie zus van Kim Kardashian bij op, Kourtney om precies te zijn, en je hebt een buitenaards lekkere cocktail waar je nog dagen − zij het niet weken − van moet bijkomen. En laat precies dit recept zijn samengekomen in een nieuwe advertentiecampagne van Skims − het shapewear-merk van Kim Kardashian.

Amerikaanse actrice is terug van weggeweest

Het leek er een tijdje op alsof Megan Fox van de radar en het podium was verdwenen. Maar gelukkig is niets minder waar. Zo kregen we onlangs het goede nieuws dat de onwijs knappe actrice te zien zal zijn in The Expendables 4 en is ze de laatste tijd ook steeds vaker weer op de rode loper te zien. Zo was ze tijdens de MTV VMA’s te zien in een weinig verhullende, doorschijnende jurk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Megan Fox en Kourtney Kardashian schitteren in campagne voor Skims

Maar het absolute hoogtepunt van de ‘comeback’ van Megan Fox is toch wel de recente Skims-campagne. Samen met de 42-jarige halfzus van Kylie en Kendall Jenner blazen zij het internet omver en laten zij menig liefhebber van vrouwelijk schoon verbouwereerd achter.

Kim Kardashian met ultieme marketingstunt

Skims is het merk van die andere bekende zus, Kim Kardashian. En met deze campagne bewijst de ex van Kanye West maar weer eens dat zij marketing maar wat goed in de smiezen heeft. De foto’s van Megan Fox en Kourtney Kardashian gaan momenteel viraal op het internet. En geef de mensen eens ongelijk. Grote kans dat jij straks de bezem uit de kast moet halen, want probeer de met stomheid geslagen grijns maar eens van je kop te vegen.  Werkelijk jaw dropping.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)