Entertainment

Het vette vermogen van kickbokser Badr Hari

vermogen badr hari

Badr Hari is één van de bekendste kickboksers van Nederland. De laatste tijd gaat het hem niet echt voor de wind. Na een verliespartij tegen Rico Verhoeven, wist hij ook niet te winnen tegen Benjamin Adegbuyi. Volgens velen is de carrière van Badr Hari over. Toch geeft de 36-jarige Amsterdammer niet op. In de afgelopen jaren heeft de beste man behoorlijk wat geld verdiend. We nemen een kijkje in het vermogen van Badr Hari.

Badr Hari breekt opnieuw zijn neus, Glory 78 wordt verplaatst

Op 17 juli stond de comeback van Badr Hari op de planning. Na twee pittige nederlagen, hoopte hij de weg naar boven weer in te zetten tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek. Helaas is onlangs het nieuws naar buiten gekomen dat Badr Hari wéér zijn neus heeft gebroken, ditmaal tijdens een training. Hierdoor wordt Glory 78 verplaatst naar september. Kickboksers als Levi Rigters, Tarik Khbabez, Tijani Beztati en Alex Pereira moeten dus ook een paar maanden langer wachten op hun gevecht door de blessure van Badr.

View post on Instagram
 

Het vermogen van Badr Hari

Als jonge jongen maakte Badr Hari naam voor zichzelf in het K-1 kampioenschap. Hij wist de ene na de andere tegenstander knock-out te slaan. Na het winnen van de titel tekende hij een contract bij Glory. Inmiddels heeft Badr Hari een record van 106-15-0 waarvan 92 overwinningen op knock-out. Sinds 2015 behoort Badr Hari bij de top van de kickbokswereld. In al die jaren heeft hij natuurlijk bakken met prijzengeld verdiend, maar om verschillende redenen ook behoorlijk wat geld verloren. Het vermogen van Badr Hari staat nu op een geschatte 5,5 tot 6 miljoen euro. Na de volgende partij tegen Arkadiusz Wrzosek mag hij daar dus weer wat bij optellen. Wie weet, staat er na dit gevecht wel een clash tussen Alistair Overeem en Badr Hari op het programma.