We kennen Humberto Tan allemaal als de vrolijke en ijzersterke presentator en talkshowhost. Daar kun je aardig wat geld mee opstrijken. We nemen een kijkje in het vermogen en salaris van Humberto Tan.

Humberto Tan weer op tv

Humberto Tan is terug van weggeweest. Na het afscheid van RTL Late Night nam de talkshowhost een stapje terug. Hij kwam niet meer zoveel op TV en nam wat tijd voor zichzelf. Sinds kort heeft hij echter weer een eigen talkshow op de zondagavond. In ‘Humberto’ nemen relevante gasten het nieuws van de week door. Want, zoals Humberto zelf zegt: “Het nieuws gaat ook in het weekend door”. De nieuwe talkshow is ook gunstig voor het vermogen van Humberto Tan.

Ook gaat Humberto vanaf augustus de Champions League wedstrijden op RTL 7 presenteren. Daarmee keert hij terug naar datgene waarmee hij een flink aantal jaar geleden bekend mee werd: het verslaggeven en presenteren van sportwedstrijden. Wij waren wel eens benieuwd wat de beste man verdient in een jaar bij RTL, en ook het vermogen van Humberto Tan is zeker het vermelden waard.

Het salaris van Humberto Tan

Het is algemeen bekend dat je bij RTL met een goede functie flink kan cashen. Dat geld ook voor Humberto Tan. Hij verdient namelijk zo’n 1 miljoen euro per jaar, dit is omgerekend 83.000 euro per maand. Daar gaat zoels we eten nog wel een flink stuk vanaf, maar aan het eind van de rit houdt de presentator zo’n 550.000 euro netto over op jaarbasis. We moeten wel vermelden dat dit zijn inkomen was tijdens de hoogtijdagen van RTL Late Night. De kijkcijfers lagen toen hoog, wat het vermogen en salaris van Humberto Tan uiteraard ten goede kwam.

Het vermogen van Humberto Tan

Het is vanzelfsprekend dat je met zo’n salaris een flink vermogen kan opbouwen. Samen met zijn vrouw kocht hij in 2006 een villa ter waarde van 1.260.000 euro in Amstelveen. Daarnaast heeft de man ook nog wat ander vastgoed verspreid over Nederland. Zijn eigen Huta Holding BV heeft 1.1 miljoen euro op de rekening staan. Al met al komt het geschatte vermogen van Humberto Tan uit op een dikke 2.3 miljoen euro (2019). Toch wel erg lekker! We wensen hem natuurlijk het beste en kijken erg uit naar de Champions League wedstrijden met hem aan het roer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan)

Benieuwd naar wat andere presentatoren verdienen? Bekijk het vermogen van Matthijs van Nieuwkerk of het salaris van Arjen Lubach. Misschien toch maar eens wat vaker voor de spiegel staan en gaan oefenen met je presenteer skills.