Wealth

Monica Geuze is multimiljonair: heeft zoveel geld bij elkaar geharkt

monica geuze vermogen

Het gaat Monica Geuze voor de wind. De mediapersoonlijkheid doet het goed op privé en zakelijk vlak. De 28-jarige influencer heeft aardig wat geld bij elkaar geharkt. Dit is het vermogen van Monica Geuze.

Monica Geuze heeft aardig vermogen opgebouwd

Monica Geuze is natuurlijk bekend als influencer en ondernemer. Ze heeft in het afgelopen jaar aanzienlijk meer vermogen gekregen. Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. Ze werkt keihard en timmert hard aan de weg om nog meer vermogen op te bouwen.

Bekend van social media

Monica Geuze is niet alleen bekend om haar financiële succes. Je kent haar natuurlijk van social media. Als populaire vlogger en influencer heeft ze veel volgers opgebouwd. Ze heeft namelijk een open en unieke benadering in de online wereld. Monica Geuze is oprecht en dat waarderen mensen aan haar. Ze deelt niet alleen mooie momenten, maar ook de uitdagingen en ups en downs van haar leven. Dit heeft er ook toe geleid dat ze hier een groot vermogen mee heeft opgebouwd.

View post on Instagram
 

Een eigen onderneming

De bekende Nederlanders heeft een eigen onderneming. Haar bedrijf, Monica Geuze B.V., heeft volgens Bekende Buren een toename in eigen vermogen gezien van 1 miljoen euro naar bijna 1,7 miljoen euro. Ze heeft het afgelopen jaar dus een stijging van zo’n 7 ton gezien. Dat is niet normaal.

Stijgen, stijgen, stijgen

Een groot deel van Monica Geuze’s vermogen komt voort uit haar bezittingen. Ze is namelijk de eigenaar van twee huizen. Het eerste huis staat in het mooie Vinkeveen en staat momenteel te koop voor 648.000 euro. Dit huis kocht ze samen met haar voormalige vriend Lars Veldwijk. Het tweede pand staat in onze hoofdstad Amsterdam. Samen met haar andere ex-partner Robbert Jan Kroes kocht ze dit pand voor 1,6 miljoen euro, waarbij een hypotheek van 1,4 miljoen euro werd afgesloten. Bovendien mag de auto van Monica Geuze er ook zeker wezen. Die heeft een prijskaartje van 79.526 euro.

Al met al is een schatting van de bankrekening van Monica natuurlijk gewaagd. Er wordt door Bekende Buren geschat dat de bankrekening van Monica Geuze de 2 miljoen euro is gepasseerd. Deze enorme toename in vermogen is een resultaat van haar succesvolle ondernemingen en slimme investeringen in vastgoed. De financiële groei is een bewijs van haar ondernemersgeest en zakelijk inzicht.