Wealth

Dit is het vermogen van Max Verstappen

vermogen max verstappen

Max Verstappen is het goudhaantje der Lage Landen. De Nederlander gaat in alle vlakken voor goud: ook het vermogen van Max Verstappen is goud waard.

Max Verstappen in wereldvorm

Alles wat Max Verstappen aanraakt verandert tegenwoordig in goud. Hij raast iedereen op de baan voorbij en domineert als nooit tevoren. Oorzaak van zijn bloedvorm? Volgens Christian Horner, teambaas van Red Bull, komt dat omdat hij nu ‘vrij’ is in het rijden. “Sinds Max vorig jaar die wereldtitel heeft gewonnen, heeft hij een nieuwe stap gezet”, vertelt de Brit. “Hij is daardoor ‘los gekomen’ en momenteel rijdt hij op een ongelooflijk hoog niveau. Als we kijken naar zijn leeftijd en zijn ervaring, dan zijn we nu getuige van een coureur die helemaal één is met de auto en beter is dan ooit!” Maar zijn rijvermogen is niet alleen goed op sportief vlak, het vermogen van Max Verstappen zelf gaat er ook op vooruit.

View post on Instagram
 

Wat is het salaris van Max Verstappen?

Niet alleen op de circuits, maar ook in opzicht van salaris behoort Max Verstappen tot de wereldtop. Volgens zakenblad Forbes verdient Max Verstappen een dikke 48 miljoen dollar per jaar. Daarmee staat hij op de derde plek van de lijst van bestbetaalde atleten onder de 26 jaar. Verstappen, die op 30 september 25 kaarsjes mag uitblazen, keert hoogst waarschijnlijk volgend jaar weer terug in de top 3 van de lijst. Forbes meldt dat de Nederlander 46 miljoen dollar ‘in de auto’ verdient en twee miljoen daar bovenop bijschrift met activiteiten buiten de Formule 1. Met het salaris van Max Verstappen wordt het vermogen van Max Verstappen flink gespekt.

View post on Instagram
 

Wat is het vermogen van Max Verstappen?

Niet alleen qua salaris kan Max Verstappen in zijn handen wrijven: ook het vermogen van de Nederlander liegt er niet om. Al lopen de schattingen van verschillende bronnen nogal uiteen. Zo meldt de Spaanse sportkrant Marca dat Max Verstappen een vermogen heeft van 60 miljoen dollar, terwijl LADbible het vermogen van de Nederlandse coureur op ruim het drievoudige schat; 200 miljoen dollar. Eén ding is in elk geval zeker: Max zwemt in het geld!

Beeld: Red Bull Contentpool.