Wealth

Ka-ching! Het vermogen van natuurfilmactrice Lana Rhoades liegt er niet om

vermogen lana rhoades

Lana Rhoades is een actrice die zich voornamelijk bezighoudt met het maken van filmpjes voor volwassen kijkers (if you know what I mean). Ze heeft het maken van deze films nu achter zich gelaten en is nu actief als influencer en content creator. Met dit alles heeft ze aardig wat verdiend. Dit is het duizelingwekkende vermogen van Lana Rhoades.

Even voorstellen: Wie is Lana Rhoades?

Amara Maple staat op het internet beter bekend als Lana Rhoades. Ze is een actrice die zich een hele tijd heeft bezig gehouden met het maken van ‘natuurfilms’. Die tijd ligt inmiddels achter haar en is nu een echte influencer geworden. Ze heeft ruim 16,1 miljoen volgers op Instagram en deelt de mooiste foto’s met haar volgers. Lana is op 6 september 1996 geboren in Illinois, Chicago. Lana Rhoades vertelt in een aantal interviews dat ze op haar veertiende al wist dat ze de ‘volwassen-filmindustrie’ in wilde gaan.

Een lange tijd was Lana Rhoades samen met YouTuber Mike Majlak. De relatie schijnt al een tijdje verbroken te zijn. De 27-jarige is inmiddels moeder van haar eerste zoontje Milo. Ze wil alleen niet vertellen wie de vader is en of ze alweer met iemand aan het daten is.

View post on Instagram
 

Wat is het vermogen van Lana Rhoades?

Hoeveel heeft Lana Rhodes eigenlijk tot nu toe verdiend met haar carrière? Ze heeft model gestaan voor Playboy-magazine en speelde in een groot aantal volwassen films. Rhoades is nu een influencer en content maker en ze maakt haar eigen podcast genaamd ‘3 Girls 1 Kitchen’ met mede-influencers, Olivia Davis en Alexa Adams. Ze maakt nu ook YouTube video’s. Bovendien is ze succesvol met haar eigen merken in de kleding- en lingeriewereld.

De volwassen-industrie heeft Rhoades nu achter zich gelaten. Ze heeft veel slechte ervaringen gehad. Ook werd ze niet goed betaald, vertelt ze. Bovendien hoopt Lana Rhoades op een verbod op de industrie.

Wat is dan precies het vermogen van Lana Rhoades? Volgens Techie + Gamers is de 27-jarige 24 miljoen dollar waard. Ook andere bronnen noemen dit bedrag.