Wealth

Wat is het vermogen van Hedwiges Maduro, interim-coach van Ajax?

Wat is het vermogen van Hedwiges Maduro?

Nadat Ajax coach Maurice Steijn heeft ontslagen ging de club op zoek naar een nieuwe coach. De keuze viel uiteindelijk op John van 't Schip, die volgende week aan de slag gaat. Tot die tijd is Hedwiges Maduro interim-coach bij Ajax. Genoeg reden om in het vermogen van Hedwiges Maduro te duiken.

Wie is Hedwiges Maduro?

Hedwiges Maduro is een Nederlandse voormalige profvoetballer van 38 jaar oud. Hedwiges heeft sinds 2018 een relatie met de prachtige zangeres EliZe, het koppel deelt veelvuldig foto’s van elkaar op social media.  Maduro laat al jaren zijn talenten laat zien op het veld. Op negentienjarige leeftijd begon hij zijn carrière bij Ajax als aanvallende middenvelder. Hij heeft ook gevoetbald bij de clubs Valencia, Sevilla, POAK Saloniki, FC Groningen en Omonia Nicosia. Na zijn voetbalcarrière stopte hij niet met de voetballerij, hij ging namelijk door als voetbalcoach en analist. Dankzij al die werkzaamheden heeft het vermogen van Hedwiges Maduro behoorlijk kunnen groeien.

View post on Instagram
 

Nieuwe, tijdelijke coach van Ajax

Sinds 23 oktober 2023 is Hedwiges Maduro de nieuwe coach van Ajax. Na het ontslag van Maurice Steijn ging de club op zoek naar een nieuwe coach, die ze uiteindelijk in de persoon van John van ‘t Schip hebben gevonden. Tot Van ‘t Schip aan de slag gaat, staat Maduro aan het roer, zij het tijdelijk. “Ik kan ook niet heel lang hoofdcoach zijn, want ik heb niet de papieren. Ik focus me deze week op de wedstrijden tegen Brighton en PSV.”

View post on Instagram
 

Het vermogen van Hedwiges Maduro onder de loep

Voor het geld hoeft Hedwiges Maduro het niet meer te doen. Volgens Taddlr beschikt Hedwiges Maduro namelijk over een vermogen van 11 miljoen euro. Als Maduro ook zo’n goeie coach wordt als hem wordt toegeschreven, dan zal het ook zeker geen moeite zijn om zijn vermogen verder te laten groeien.

View post on Instagram