Wealth

Dit is het astronomische vermogen van Pearl Jam-zanger Eddie Vedder

vermogen Eddie Vedder

Pearl Jam-frontman Eddie Vedder rockte afgelopen maandag weer als vanouds dankzij een Nederlandse arts. Door het optreden kwam er ook weer geld in het laadje. Al zou hij ook heel goed zonder kunnen: dit is het gigantische vermogen van Eddie Vedder.

Eddie Vedder bedankt Nederlandse arts voor terugkrijgen stem

Eddie Vedder, frontman van Pearl Jam, bedankte tijdens het Pearl Jam-concert in Amsterdam de Nederlandse dokter Marco Franken die hem de afgelopen dagen aan zijn keel behandelde. Dankzij ‘de beste arts in jullie land’ kreeg de zanger zijn stem weer terug, vertelde hij aan het publiek. “We hebben een nieuwe vriend gemaakt in de afgelopen dagen”, vertelde Vedder het publiek in de Ziggo Dome. “Als we hem eerder hadden ontmoet, hadden we misschien door kunnen spelen.”

Pearl Jam moest afgelopen week drie shows afzeggen door keelproblemen van de frontman, waaronder het concert van zondag in Amsterdam. Nu kan de Eddie Vedder weer met hetzelfde vermogen in zijn stem zingen.

View post on Instagram
 

Zoveel verdient Pearl Jam per optreden

Volgens Priceonomics vraagt Pearl Jam tussen de 300.000 en 500.000 dollar per optreden.  In onze oren is dat een relatief koopje om misschien wel de beste rockmuziek van de afgelopen twintig jaar live te horen. Ter vergelijking: de duurste band van Nederland vraagt voor een uur optreden ongeveer 50.000 euro. Met die inkomsten kan Eddie Vedder zijn vermogen behoorlijk spekken.

View post on Instagram
 

Eddie Vedder rockt gigantisch vermogen bij elkaar

Hoewel er niks slaps is aan de optredens van Pearl Jam, zit frontman Eddie Vedder behoorlijk in de slappe was. Volgens Celebrity Net Worth heeft Eddie Vedder een vermogen van maar liefst 100 miljoen dollar. Dat is toch een aardig zakcentje voor de door Rolling Stone‘s nummer zeven uit de lijst van ‘Beste leadzangers allertijden’.