De afgelopen tijd komt Andrew Tate steeds vaker voorbij. Hij is helemaal doorgebroken via TikTok. De oud-kickbokser is bekend door zijn controversiële uitspraken en video’s waarin hij pronkt met dure spullen. De influencer is hiermee ontzettend populair onder de jongeren. De internetsensatie gebruikt zijn populariteit in zijn voordeel: het vermogen van Andrew Tate liegt er niet om.

Wie is Andrew Tate?

De kickbokser is geboren in de Verenigde Staten. Toen hij vier jaar oud was ging hij samen met zijn ouders in het Verenigd Koninkrijk wonen. Op dit moment leeft Andrew Tate in Roemenië, waar hij zich vooral bezighoudt met zijn online bedrijven en de wereld van cryptocurrency. Daarmee boert de oud-kickbokser goed: het vermogen van Andrew Tate is namelijk iets om over naar huis te schrijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emory Andrew Tate III (@cobratate)

Wat is het vermogen van Andrew Tate?

Andrew Tate doet niet schimmig over zijn vermogen. De 35-jarige Amerikaans-Britse influencer claimt zelf dat hij ’s wereld eerste trillionaire ter wereld is. Dit zei hij in een Twitch-stream met Adin Ross. In deze stream zei hij een aantal interessante dingen. Voor een lange tijd was Tate arm. Toen hij 27 was verdiende hij zijn eerste miljoen. Toen hij 31 was had hij al een vermogen van meer dan 100 miljoen Amerikaanse dollars. Althans, dat zegt hij zelf. Volgens Celebrity Net Worth heeft de oud-kickbokser een geschat vermogen van ongeveer 16,2 miljoen Amerikaanse dollars. Waar hij eerst zijn geld verdiende door te kickboksen en verschillende wereldtitels te winnen, verdiende hij meer aan andere zaken. Zo heeft de oud-kickbokser het meeste vermogen op weten te bouwen door online producten te verkopen, een aantal casino’s samen met zijn broer te beginnen en zijn geld op een goede manier te investeren in verschillende cryptomunten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emory Andrew Tate III (@cobratate)

Waar verdient de oud-kickbokser nog meer zijn geld mee?

Tate is ook de oprichter van de Hustler’s University. Hij heeft dit opgericht in 2021. Dit is een programma waar hij mensen helpt om geld te verdienen in de online wereld, via achttien moderne online manieren. Hiermee probeert Tate mensen passief inkomen te laten genereren. Hij zegt hier zelf het volgende over: “Dit is een community waar je toegang hebt tot informatie over analyses van aandelen, crypto analyses, DeFi, e-Commerce, Copywriting, Freelancing, Flipping, Financial planning, Business management en meer.”. Naar verluidt spekt Andrew Tate zijn vermogen hier momenteel het meest mee.

Doordat Andrew Tate nu zo’n grote doorbraak maakt op TikTok, wordt zijn cursus een stuk populairder en gewilder. Wat dat betreft is zijn TikTok goede marketing. Hij heeft in inmiddels al een groot vermogen weten op te bouwen en door deze populariteit zal dat alleen maar toenemen.

Meer lezen over (oud-)sporters en hun verdiensten? Deze sporters zijn miljardair.