De pittige verleidster Lie kan je kennen van programma’s zoals Ex On The Beach of natuurlijk het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS 2019. Uit die programma’s weet jij waarschijnlijk wel dat ze niet vies is van een spuitje, of om iets anders aan haarzelf te laten doen. Ze komt daar open voor uit, maar hoe zag zij er nou vroeger uit? Wij zochten het voor je uit!

Verleidster Lie

Momenteel kunnen we verleidster Lie in het sensationele programma Temptation Island VIPS 2019 zien schitteren. In het derde seizoen van Ex On The Beach liet ze al eens weten dat ze wat aan der lippen en borsten had gedaan, en daar bleef het dan wel bij. We weten bijvoorbeeld uit dat seizoen dat haar kont wel echt is. Mocht je dit hebben gekeken dan zal je de date tussen Alex en Lie zeker niet zijn vergeten. “Hey maar Lie is jouw kont nou echt?” Waarop de blondine reageerde met ‘uhh ja wat dan?’ “Oh ik dacht je hebt hem gewoon vol met vet hebt gespoten”, aldus Alex. Beetje heel awkward, maar de kont van Lie is dus echt!

Toch blijft er dan nog de resterende vraag: Hoe zag Lie er vroeger uit?

View this post on Instagram

@liemeurs #liemeurs

A post shared by @ alternativequeensz on

View this post on Instagram

#wcw @liemeurs #liemeurs #girlswithtattoos

A post shared by Chris Owen (@thereisalightthatnevergoesout_) on

View this post on Instagram

#LieMeurs #tattogirl #tatto

A post shared by Sergei Meshcheriakov (@woll_88) on

Lie Meurs

We kunnen wel stellen dat Lie Meurs in de afgelopen jaren veel veranderingen heeft doorgemaakt. Waar ze nu meters lange blonde lokken heeft, had ze vroeger rood, grijs of bruin haar. Maar ook haar oogkleur zien we meermaals veranderen, voorheen bruin en momenteel hebben die toch echt iets weg van blauw. Wel moeten we zeggen dat deze getatoeƫerde dame al haar looks wel zeer goed weet te rocken. Geen wonder dat de VIPS het zo heet onder hun voeten krijgen, want met Lie in het spel der verleiding wordt het wel een pittige en hete boel. Ze heeft iets liefs, maar tegelijkertijd ook iets heerlijk boefachtigs. Wij gaan er goed op!