Wealth

Verborgen parel aan het Winschoterdiep: prachtige woning met uitgebreide thuisgym te koop op Funda

Woning Groningen

Bekijk hier deze prachtig afgewerkte woning vol met groen, gelegen op een rustig industrieterrein. Een plek met veel rust én voorzien van een uitgebreide thuisgym. Dit is niet zomaar een huis, dit is een verborgen parel aan het Winschoterdiep, klaar voor een nieuwe eigenaar. Welkom bij Oostendeweg 39 in Groningen.

Bijzondere locatie

Deze unieke woning op Funda biedt alles wat je hart begeert. Met een woonoppervlakte van 229 m² is ruimte hier geen probleem. De woning heeft zes slaapkamers, ideaal voor een groot gezin dus. En dat allemaal voor een vraagprijs van slechts € 575.000 k.k.

De woning werd in 1993 gebouwd en heeft sindsdien vele opknappers gehad. De eikenhouten vloer in de slaapkamer, de uitkijktoren op het dak, de lift en de prachtige wenteltrap in de hal zijn dingen die deze woning zo bijzonder maken. Maar dat is nog niet alles. Het pand beschikt ook over een ruime loods (211 m²) en een bijgebouw, perfect voor ondernemers die werk en privé willen combineren.

Duurzaam wonen

Dankzij slimme energieoplossingen zoals zonnepanelen, een split airco, vloerverwarming, een boiler, 24 zonnepanelen en een houtkachel, zijn de stookkosten slechts enkele tientjes per maand. De muren zijn afgewerkt met leemstuc, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Met een energielabel B ben je bovendien verzekerd van een duurzame woning.

De bedrijfsruimte heeft een eigen ingang en voorzieningen, is volledig geïsoleerd en heeft een prachtige houten afwerking op de wanden. Voor de huidige eigenaren was het een sportschool, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een atelier, een kantoor of een werkplaats. Bovendien woon je hier te midden van andere ondernemers, wat zorgt voor een fijne en inspirerende omgeving.

Geniet van de rust en ruimte

De achtertuin, gelegen op het noordwesten, biedt met een oppervlakte van 193 m² genoeg ruimte voor gezellige tuinfeesten of gewoon om te ontspannen na een lange werkdag. De tuin is voorzien van een moerbeiboom waaronder je heerlijk kunt vertoeven. De garage biedt plek voor vier auto’s en is voorzien van een elektrische deur en elektra.

Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging. Dit is jouw kans om bijzonder te wonen op een bijzondere locatie!