Wealth

Deze varende villa is de droomwoning van iedere waterrat

varende villa 3

Maak kennis met de Surla 15. Dit is de ultieme varende villa die speciaal is ontworpen voor waterratten zoals jij. Iedereen houdt op zijn tijd wel van een beetje water. Water klinkt altijd goed, toch? We duiken dieper in op deze fantastische woonboot, die te koop staat op Funda.

Het paradepaardje van Surla Houseboats

Aan het roer van deze varende villa staat niemand minder dan Robbert Jan Meerpoel. Hij is de visionaire oprichter van Surla Houseboats. Met trots heeft hij de Surla 15 gepresenteerd. Dit is een mooie 15 meter lange woonboot die je grootste verwachtingen overtreft. De Surla 15 zorgt niet alleen voor luxe leefruimte, maar ook voor veel vrijheid. Ondanks de afmetingen en het gewicht is dit schip verrassend makkelijk te besturen.

Varende villa: luxe en duurzaamheid in één pakket

De Surla 15 biedt het allemaal. Je kunt lekker genieten op het voordek, de barbecue gebruiken op het dakterras of gebruikmaken van de buitendouche. Het interieur van deze drijvende oase is net zo indrukwekkend als het uitzicht. Met een woonoppervlak van meer dan 51 vierkante meter is er genoeg ruimte om te ontspannen en te socializen. De open keuken met vaatwasser en de gezellige zitkamer vormen het hart van de woonboot. De slaapkamers en andere kamer kunnen helemaal worden aangepast naar jouw smaak.

Bovendien heeft Surla duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Op deze varende villa liggen acht zonnepanelen op het dak. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals hout en kunststof schuifpuien. Hierdoor zorg je ervoor dat je luxe leeft, maar tegelijkertijd ook duurzaam bent. Zo draag je toch nog je steentje bij aan het milieu.

Klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van waterratten en varende villa’s? Surla Houseboats heeft de Surla 15 en nog twee andere grote woonboten te koop staan. De prijzen zijn inclusief exclusief 21 procent BTW: de Surla 15 voor 335.000 euro, de Surla 12 voor 290.000 euro en de Surla 10 voor 280.000 euro. Jouw avontuur wacht op je aan boord van de Surla 15.

Interesse? Ga dan hier naar de Funda-pagina.

Beeld: Engel & Völkers Kennemerland.