Je kent het wel, je zit in de tuin en je hebt ineens heel veel zin in een verfrissend biertje. Eén probleem, je hebt totaal geen zin om op te staan uit je comfortabele zit- of lighouding. Deze man had precies hetzelfde probleem. Hij was er zelfs zó klaar mee dat-ie er iets op heeft bedacht. De geniale vent bouwde zijn elektrische grasmaaier om tot op afstand bestuurbare bier-ober, zodat hij nooit meer hoeft op te staan om een koud biertje uit de koelkast te halen.

Een geniale uitvinding

Matt Benedetto is de naam van de briljante uitvinder. Hij toverde zijn grasmaaier om tot persoonlijke bier-ober. Hiermee ving hij twee vliegen in één klap. Het gras werd gemaaid, én hij werd op zijn wenken bediend met een heerlijk verkoelend biertje.

Op afstand bestuurbare bier-ober

De uitvinding, genaamd de ‘MowTender’, is eigenlijk heel simpel. Je hebt een zelfrijdende grasmaaier nodig en een dienblad. Hij maakte de randen dicht, zodat hij er gemakkelijk blikjes bier en ijs op kon leggen. Met deze uitvinding combineert hij als het ware een ober en een grasmaaier. Wij vragen ons af, waarom is hier nooit eerder aan gedacht? ‘Geniet van je zondagse klusjes op een heel nieuw niveau met het meest productieve bierbezorgsysteem ooit.’ Aldus de geniale Matt Benedetto.

Het bierbezorgsysteem is helaas niet te koop

Ben je van plan om de uitvinding meteen aan te schaffen? Dan hebben we slecht nieuws voor je. De MowTender is een van zijn ‘Unnecessary Inventions‘. Dit zijn zelfgemaakte onnodige uitvindingen waarvan hij een video plaatst op Youtube. Zo vertelt hij het volgende: ‘In mijn Youtube serie maak ik producten die problemen oplossen die niet echt bestaan ​​door dingen te maken waar niemand echt om vraagt’, daar komen dus soms best handige en leuke dingen voorbij. ‘Deze dingen zijn puur voor het vermaak en ik wil me er niet aan gaan wagen om mijn eigengemaakte ‘uitvindingen’ te verkopen.’ Best jammer eigenlijk, we hadden graag een op afstand bestuurbare bier-ober in huis willen hebben.