In een luxe camper door de Verenigde Staten trekken en ondertussen koude biertjes wegtikken met je vrienden, wie wil dat nu niet? Het mooiste van alles, je krijgt er ook nog flink voor betaald. Wacht niet langer en grijp deze kans. Dit is ├ęcht een droombaan.

Rijden in een luxe camper door de VS voor 50.000 euro

Het Amerikaanse biermerk Michelob Ultra zoekt echte bierfanaten die als ‘vertegenwoordiger’ van het bedrijf een half jaar met een camper door de Verenigde staten wil rijden. Het enige wat je hoeft te doen is bier drinken en foto’s maken van verschillende nationale parken. Hier krijg je dan wel een prima vergoeding van 50.000 dollar (42.000 euro) voor, dat is toch de droombaan van iedere man?

Foto’s maken van Nationale parken

Anheuser-Busch, eigenaar van het bierbedrijf zoekt een ‘CEO’ (Chief Exploration Officer). De ideale kandidaat moet volgens Michelob Ultra wel een ‘diepe waardering voor de vreugde die het contact met de natuur met zich meebrengt’. Allemaal politiek correct geklets natuurlijk, je moet gewoon van bier houden en een beetje kunnen rijden en je bent geschikt voor deze baan.

luxe camper

Er is nog een voorwaarde voor de job, je moet minimaal 21 jaar oud zijn. Wanneer je wordt aangenomen rijd je in een dikke camper van Michelob Ultra van park naar park. Onder andere Yosemite, Sequoia, Joshua Tree, Saguaro en Big Bend komt voorbij in de roadtrip.

Je hoeft niet alleen te reizen

De luxe camper is uitgerust met een volledige badkamer, douche en goedgevulde koelkast. Als klap op de vuurpijl mag je als CEO een maatje meenemen. Dit kan een goede vriend zijn, maar het mag ook je favoriete huisdier zijn. Let wel goed op, je zit 6 maanden lang 24/7 bij elkaar op de lip dus kies verstandig. Maar onthoud, alle onkosten worden vergoed en je verdient 50.000(!) euro, die grote kans laat je toch niet voorbij lopen? Je kunt je nog een week aanmelden en dat doe je hier.