Jay-Z en Beyoncé zijn het eerste miljardair koppel in de music bizz. Niet gek dat de twee het er dan ook geregeld van nemen. Zo ook deze zomer, toen het koppel besloot om op een welverdiende vakantie te gaan om de stembanden wat rust te geven. Maar wie met een optreden tonnen vangt, kan zich het ook wel permitteren een tijdje te varen met dit luxe jacht ter waarde van $200.000.000.

Shahid Khan verhuurt zijn jacht voor 1,2 miljoen per week

Een jacht van 200 miljoen aanschaffen is zelfs voor mensen als Jay-Z en Beyoncé wat te gortig. Om die reden huren zij het jacht van multi-miljardair Shahid Khan. Volgens verschillende bronnen betalen de tortelduifjes maar liefst 1,2 miljoen euro om het jacht een week te huren. Behoorlijk decadent, maar wel machtig mooi natuurlijk.

Het jacht zelf is uiteraard voorzien van de nodige features, denk bijvoorbeeld aan een bioscoop, basketbalveld én een heus helikopterplatform.

vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 1 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 2 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 3 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 4 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 5 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 6 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 7 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 8 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 9 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 10 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 11 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 12 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 13 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 14 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 15 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 16 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 22 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 23 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 25 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 26 vakantie-jacht-Beyoncé-Jay-Z-gewoonvoorhem 30