Travel

Gameparadijs in Nederland: Beleef de ultieme LAN-party in deze luxueuze vakantievilla

game villa

Ben jij toe aan een game retraite? Dan is deze game villa in Nederland wat voor jou.

Vakantiebestemming voor gamers

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor een weekendje weg met vrienden waarbij je kunt genieten van jouw favoriete games? Zoek dan niet verder! In Zuid-Limburg kun je namelijk een unieke game villa huren waarbij je kunt genieten van de nieuwste games op de PlayStation 5 en Xbox series S consoles. Dat is toch echte luxe. Wie wil dat nou niet?

Alle faciliteiten voor ultieme game-ervaring

De game villa is gelegen in Landal Kasteeldomein De Cauberg en biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor de ultieme game-ervaring. Zo beschikt de villa over een ruime game room met twee grote televisies, een race-opstelling en natuurlijk de nieuwste consoles. Bovendien zijn er veel verschillende games beschikbaar en heb je ook de mogelijkheid om je eigen games mee te nemen.

Meer dan alleen een gaming room

Naast de gaming room beschikt de villa ook over een trampoline, sauna en hottub, waardoor je je tussen het gamen door kunt ontspannen. De villa heeft een ruime woonkamer van 140 vierkante meter en een grote keuken waar je jouw eigen maaltijden kunt bereiden. De vier bedden worden dagelijks opgemaakt en de villa biedt snel internet, zodat je gemakkelijk online kunt gamen met anderen. Je hoeft dus nooit te klagen, alles wordt voor je geregeld.

Betaalbare optie voor een weekendje weg

De game villa is geschikt voor maximaal vier personen. Wie het slim aanpakt, kan goedkoop uit zijn. Zo is de vanafprijs zo’n 38 euro per persoon, per nacht. Dit maakt het huren van de villa een betaalbare optie voor een weekendje weg met vrienden. De kosten vallen dus echt wel mee, als je ziet welke luxe je ervoor terugkrijgt.

Kortom, ben je op zoek naar een unieke locatie voor een LAN party of gaming weekend met vrienden? Huur dan de game villa in Landal Kasteeldomein De Cauberg en geniet van een onvergetelijk weekend in het hart van Zuid-Limburg.