Gear

Met deze UV muggenval van de Lidl kom jij steekvrij de zomer door

UV Muggenval Lidl

Een goedkope manier om van je muggenprobleem af te komen? Je kunt tekenen bij de Lidl! De kortingssupermarkt biedt namelijk een apparaat aan voor een spotprijsje! Tegenwoordig wordt het een UV-insectenval genoemd, maar voor de goede orde maken we er gewoon maar even UV muggenval van. Met afmetingen van 12,5 x 29,5 cm prima neer te zetten in slaapkamer, woonkamer, caravan of tent!

UV muggenval

De UV muggenval is typisch zo’n wannahave waar je in eerste instantie niet aan denkt, maar o zo blij mee bent als je er eentje hebt. Nooit meer krabben, jeuken of zeiken dat je er weer een muggenbeet bij hebt. Zeker met dit warme weer en vooral bij het water. Daar komt bij dat ‘ie ook ideaal is om mee te nemen. Zo tik je er met die 6,99 euro niet alleen eentje op de kop voor thuis, maar heb je er ook direct eentje binnen voor wanneer je een zonnige reis naar het buitenland maakt. Groot kans dat je al je vrienden ook direct super blij maakt! Of een andere gelukkige..

€6,99 (46% korting)

In principe is dat zoemgeluid al genoeg om er honderden euro’s tegenaan te smijten. In plaats van hoornluiken en andere dure toestanden, heb je gewoon de UV-insectenval. Zet muggen schaakmat en zet die oorlog in de nacht volledig naar je hand, of stopcontact, wat jij wil! De accu (een niet vervangbare Li-ionbatterij: 3.7V⎓ / 2000mAh) gaat eenmaal volledig opgeladen zo’n 8 uur mee. Hoe die werkt? Het UV-licht lokt muggen in de val en doet ook nog eens de rest. Het houdt dus niet alleen de insecten van je af, maar lokt ze ook voor de kill. Hoewel het hierbij gebruik maakt van chemische stoffen, is de lamp veilig voor gebruik wegens de spatwaterdichte behuizing van kunststof.

Pak hier die 46% korting en verzeker jezelf van een onbetaalbare nachtrust.