Stranger Things is voor veel mensen hun favoriete serie. Dat is niet gek, aangezien de serie een top cast kent en een meeslepend verhaal. Het enige wat nog ontbrak was een waardige LEGO-set, maar daar is nu verandering in gekomen. Je kunt jezelf nu namelijk wanen in de avontuurlijke serie met deze Upside Down LEGO-set. Zo kun jij mooi je innerlijke kind in jezelf loslaten!

Upside Down LEGO set

LEGO en Netflix hebben hun krachten gebundeld om tot de creatie van deze Upside Down LEGO set te komen. De creatie bestaat uit maar liefst 2.287 LEGO-stenen. Hiermee wordt het huis van Byers uit seizoen 1 afgebeeld, compleet met kerstverlichting en een alfabet-schilderij aan de muur. De makers van de set hebben optimaal gebruik kunnen maken van het feit dat ze met de veelzijdige bouwstenen te maken hebben. Je kunt de hele set namelijk ondersteboven gebruiken: de poppetjes blijven toch aan de stenen vastzitten.

Upside Down LEGO-set

Die onderkant laat Byers’ huis zijn in blauw en grijs, waarin de Demogorgon en de bange Will te vinden zijn. Will is een van de acht poppetjes die je bij deze set krijgt. Namelijk: alle hoofdpersonen, waaronder Eleven, Mike, Lucas, Dustin, Will, Joyce Byers, Chief Jim Hopper, en natuurlijk de Demogorgon. Ook de vrachtwagen van Chief is inbegrepen, wat wil je nog meer?

Stranger Things producten

De Upside Down LEGO set is niet het enige product dat in het teken staat van Stranger Things. Wat dacht je van een Polaroid camera, een H&M collectie en zelfs een heuse videogame? Voor ons kan het niet gek genoeg. Van al die producten willen wij eigenlijk het liefst de Upside Down LEGO-set in handen krijgen.

Upside Down LEGO-set

Goed nieuws voor de mede-geïnteresseerden: je kunt hem vandaag al kopen voor €199,99 op de site van LEGO. Slecht nieuws: alleen als je een LEGO VIP bent, anders kun je hem pas 1 juni aanschaffen. En over Stranger Things gesproken: het nieuwe seizoen komt uit op 4 juli, zet dat maar in je agenda.