Alweer twee maanden geleden stelden wij dat de McLaren Senna van LEGO alles is wat je blokkige hart begeert, hier moeten we ‘helaas’ op terugkomen. Niks helaas natuurlijk, want bij ons mannen doet iets er eigenlijk pas écht toe als het Groot is. Zij het met een 50 kg zware cheeseburger, grote borsten of het grootste en duurste oorlogschip van de UK, maar nu dus ook met deze levensgrote LEGO McLaren Senna van 480.000 stukken:

LEGO McLaren Senna Gewoonvoorhem

LEGO McLaren Senna

Eén steen per keer zullen ze wel gedacht hebben, totdat ze bij McLaren uiteindelijk 5.000 man uren van 30 gespecialiseerde monteurs verder waren. Het resultaat mag er zijn, want net als met de Bugatti Chiron hebben we het hier over een schaalmodel die 1:1 identiek is aan het origineel. In elkaar geflanst om de nieuwste samenwerking van mclaren met LEGO te promoten.

Het grijze en oranje beest is McLaren’s meest baanbrekende, weglegale voertuig tot nu toe. Dus na de samenwerking tussen McLaren automotive en de LEGO-groep mocht er nog wel wat flinker uitgepakt worden. Check hier de rondleiding op LEGO’s Twitter of doe je te goed aan de onderstaande foto’s van dit 1700 kilogram zware speelgoed:

LEGO McLaren Senna 2 LEGO McLaren Senna 3 LEGO McLaren Senna 4 LEGO McLaren Senna 6 LEGO McLaren Senna 5