Bij ‘wonen in Amsterdam’ denk je toch al gauw aan kleine, oncomfortabele kamers, maar dat is niet altijd het geval. Nu staat er namelijk een unieke woning te koop in Amsterdam waar je zeeën van ruimte hebt, én het huis is ook nog eens helemaal gerenoveerd. Vanbinnen gaat er een wereld voor je open.

High Voltage-huis

Het ‘High Voltage’-huis ziet er van buiten een beetje gek uit, maar vanbinnen heeft deze unieke woning je veel te bieden, dit vind je bijna nergens anders in Amsterdam. Het huis telt een oppervlakte van 212 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen. Omdat het vrijstaande woonhuis in 2015 volledig is gerenoveerd, heb je meer dan genoeg lichtinval en zijn de ruimtes bijzonder goed ingedeeld.

Unieke woning in Amsterdam te koop

Gerenoveerde woning met oorspronkelijke karakteristieken

Als je binnenkomt word je meteen overrompeld door de mooie hoge plafonds. Je kijkt vanaf de hal zo door een lange gang naar de keuken. Verder vind je nog een grote woonkamer en een werkkamer op de begane grond. De karakteristieke eigenschappen van de originele functie van het huis komen onder andere naar voren door de robuuste, betonnen zuilen in ieder hoek van de ruimte. Deze unieke woning in Amsterdam heeft nog veel meer te bieden.

Unieke woning in Amsterdam te koop

Vier slaapkamers en je eigen dakterras

Via een custom-made stalen trap vind je je weg naar de eerste verdieping. Deze verdieping is in drie losse secties te onderscheiden, de oorspronkelijke hijstoren, het dwars geplaatste met rode pannen gedekte zadeldak en het ‘nieuwe’ gedeelte boven de woonkamer. Bovendien heb je nog een trap naar je eigen dakterras! Op deze verdieping is er plaats voor vier slaapkamers waarvan één met ensuite en de gastenbadkamer. Niet te vergeten: deze unieke woning heeft een eigen parkeerplaats, altijd handig in Amsterdam.

Unieke woning in Amsterdam te koop

De vraagprijs van deze unieke woning in Amsterdam

Maar zoals je weet, moet je voor een unieke woning in Amsterdam het nodige neerleggen. Deze bijzondere woning kost dan ook een flinke 2.965.000 euro. Voor meer informatie en foto’s kun je terecht op de Funda-pagina van dit prachtige huis.

Unieke woning in Amsterdam te koop