Ben jij niet zo gek op de camping, maar zijn de mensen om jou heen dat wel? Of heb jij nog een festival voor de boeg, waar het wel zo makkelijk is om op de camping te tukken? Nou dan hebben wij de oplossing gevonden hoor!

Dubbeldekker Caravan: Kabe Imperial Tower

Met maar liefst twee verdiepingen is de Kabe Imperial Tower een unieke caravan die heel het camping aspect doet vergeten. Want tja met zo’n super deluxe caravan wil jij ook wel naar de camping toch?!

Zoals je mag verwachten van een caravan met twee verdiepingen en een dakterras, is hij van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een riante, luxe keuken, goede bedden, een goed uitgeruste badkamer met douche en toilet. ’s Ochtends lekker wakker worden met een kop koffie, neem plaats op je tuinset, want vanaf je dakterras heb je een geweldig uitzicht.

“Maakt Kabe altijd van die luxe pareltjes?” zul je misschien denken. Nou dat valt ook wel weer mee. Dit specifieke model wordt spreciaal gemaak ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van het Zweedse kampeer-merk. Mocht jij serieuze interesse hebben in deze dubbeldekker caravan, dan zul je nog heel even moeten wachten, want tot nu toe zijn er enkel nog showmodellen.