Nederland en België die hun krachten bundelen om iets moois neer te zetten. Daar hebben we niet vaak van gehoord. Maar deze aankomende Netflix-serie van Nederlands-Belgische makelij genaamd Undercover lijkt dit toch te verwezenlijken. De eerste beelden van Undercover zijn pas geleden openbaar gemaakt en ze laten ons nu al verlangen naar meer, just like drugs u know.

Undercover geeft je een kijkje in het criminele circuit van Nederland

We weten allemaal dat Nederland bekend staat om zijn florerende drugsproductie. Van de vele flower-power truffelfactorijen, naar de illegale pillendraaiers tot de massa’s bloeiende wietplantages dat ons land rijk is. Het is daarom ook geen verrassing dat de totale omzet van deze veelal illegale industrie zo’n 18,9 miljard euro bedraagt. En dat is alleen nog maar XTC en speed. Reden genoeg om deze bijzondere industrie in kaart te brengen.

Undercover Nederlandse serie drugs Gewoonvoorhem

Undercover wil dit dus ook laten zien. Dit wordt gedaan door een kijkje te nemen naar het leven van Ferry Bouman. Hij woont in een villa op de Nederlands-Belgische grens, ergens in Limburg. Hij lijkt alles voor elkaar te hebben in zijn leven, totdat twee agenten undercover gaan om hem het leven zuur te maken. Ze volgen hem op de voet en proberen informatie te vergaren om een van de grootste drugsnetwerken ter wereld op te rollen. De vraag is of meneer Bouman een gevalletje heterdaad meemaakt, of dat hij vrolijk door kan blijven gaan met het printen van happy-pills.

We kijken nu al uit naar de gevarieerde cast van Undercover

Dit verhaal over twee agenten die in de onderwereld duiken wordt geregisseerd door de Vlamingen Eshref Reybrouck en Frank Devos. De twee agenten genaamd Bob Lemmens en Kim de Rooij, worden gespeeld door respectievelijke Tom Waes (Reizen Waes) en Anna Drijver (Smoorverliefd). Verder kent deze serie nog meer topacteurs waar menigeen wel bekend mee zal zijn.

We kennen bijvoorbeeld allemaal de jolige familieman uit de Jumbo-reclames. Frank Lammers – de nuchtere Brabander – zal in deze serie te zien zijn. Alsook de alom bekende Elise Schaap, A.K.A Ruxandra uit Familie Kruys, is van de partij. Al met al een cast om van te smullen, niet waar? De serie zal verschijnen op TV en op Netflix. Al is de releasedatum nog niet bekend gemaakt.

Undercover Nederlandse serie drugs Gewoonvoorhem

Heb je het niet zo op Nederlandse, Belgische of Nederlands-Belgische series? Maar houdt je wel van een spannende misdaadserie vol met kartels, cocaïne en drugsbazen? Dan is de Netflix-serie El Chapo vast iets voor jou.

Bron: Guys