TikTokker Tymarah Emily heeft met een nieuwe tattoo en dan wel een heel bijzondere. Ze brengt er namelijk een ode mee aan haar favoriete film: Shrek.

Spotify-code voor favoriete film én nummer

De 23-jarige TikTokker Tymarah Emily besloot om een wel hele unieke tatoeage te nemen op haar arm. Ze liep in en opwelling de tatoeagestudio van haar vriend binnen. Wat daar allemaal gebeurde deelde ze in een video op TikTok. In de video zien we dat Tymarah Emily wel een heel unieke tatoeage laat zetten. De blondine liet namelijk een Spotify-code van hét nummer van haar favoriete film tatoeëren: All Star van Smash Mouth van de film Shrek.

Nadat de tattoo was gezet, richtte iemand de camera op haar arm. En jawel, de Spotify-code deed het, want het nummer All Star werd afgespeeld.

Waarom deze bijzondere tattoo?

Waarom heeft Tymarah nou precies voor dit ‘artwork’ gekozen? “We waren bezig met een nieuwe tattoo op mijn arm en we maakten voortdurend de grap over deze tattoo, en ik hou echt Shrek en het nummer All Star van Smash Mouth. Wij dachten dat het heel cool zou zijn om het Spotify-log en de songcode op mijn arm te laten zetten.”

“Het was eigenlijk eerst een grapje, maar ik besloot om toch om de sprong te wagen en liet hem op mijn onderarm zetten. Gelukkig werkte de code, het zou al helemaal wat zijn geweest als hij niet gewerkt had”, grapt Tymarah Emily.

TikTok-gebruikers zijn groots fan van het nieuwe kunstwerk, waarbij iemand het zelfs omschreef als ‘geweldig’.