Inmiddels heb je een eigen stekkie. Een plek die je geheel naar eigen smaak hebt ingericht en waar je na een lange dag werken heerlijk tot rust kunt komen. Of dat nu in de tuin, aan de keukentafel of op je comfortabele hoekbank in de woonkamer is dat maakt niet zoveel uit. Toch is er één item wat in de meeste huiskamers ongegeneerd de volle aandacht trekt; die gigantische televisie, met enorm zwart beeld in het midden van de woonkamer – vaak omringd door lelijke kabels en zo nu en dan vergezeld door een afschuwelijk TV-meubel.

Daar maakt Samsung nu een einde aan. Maak kennis met The Frame, een televisie die eruit ziet als een schilderij in een lijst. Want laten we eerlijk zijn: behalve op de brakke zondag en bij een gloednieuw seizoen van je favoriete serie staat je televisie gemiddeld zo’n 21 uur per dag uit. Het is dan wel prettig als ’t een stijlvol item is.

Design van The Frame

Het design van The Frame van Samsung is net even anders dan wat je gewend bent. Want waar iedere standaard TV een zwarte leegte achterlaat wanneer deze uit staat, verandert The Frame in een waar kunstwerk. De televisie beschikt over een zogenoemde ‘Art Mode’ die de televisie verandert in een schilderij. En met keuze uit meer dan 100 kunstwerken verander jij eenvoudig van design aan de muur.

In menig huishouden wordt hevig gediscussieerd over de grootte van een televisie. Logisch. Jij wilt levensecht kunnen gamen en genieten van een voetbalwedstrijd en zij hecht waarschijnlijk meer waarde aan de balans van het interieur. In plaats van een prominente positie in de woonkamer, ziet zij ‘m liever weggestopt in een kast. The Frame van Samsung is de televisie voor jullie allebei. Door de omlijsting naar keuze is de televisie een toevoeging aan je interieur. “Art when it’s off, tv when it’s on”.

Haarscherp

Gelukkig voor ons mannen blijft het niet enkel bij een stijlvol design. Want wanneer je de televisie aanstaat beschikt deze over 4K ultra HD resolutie – dat is vier keer gedetailleerder dan Full HD. Dankzij de HDR-capaciteiten komen kleuren tot leven. Ondanks deze top notch specificaties is The Frame geen onnodige energievreter. Door de bewegingssensor schakelt de televisie, wanneer er niemand in de kamer is, automatisch uit.

Een televisie/schilderij op maat

Niet alleen het ‘schilderij’ is aan te passen naar eigen smaak, ook de lijst van The Frame komt in drie verschillende varianten. De lijst van jouw televisie is gemakkelijk te veranderen middels een magnetisch kliksysteem. Met de witte, eikenhouten of stijlvolle walnoot houten lijst heb je altijd een lijst/televisie die naadloos aansluit op jouw interieur. Aanschouw The Frame en al zijn specificaties hier.