Houden jij en je vriendin van horror? En houden jullie van elkaar? Die combinatie kun je nu samenvoegen bij een unieke trouw locatie. Het huis dat centraal staat in de horrorserie The Haunting of Bly Manor kun je gebruiken als plek om te trouwen. Of het romantisch is moet je zelf bepalen, maar sfeer heeft het in ieder geval wel.

Het horrorhuis uit The Haunting of Bly Manor

Het behekste gebouw uit de horrorserie The Haunting of Bly Manor is nu omgetoverd tot echte trouw locatie. De serie staat nog niet zo lang op Netflix, maar is een groot succes. Eigenlijk is de serie een vervolg op de horrorserie The Haunting of Hill House. Dat het huis, wat centraal staat in de serie, nu als trouw locatie gebruikt kan worden, zal dan ook goed nieuws zijn voor veel koppels. Zo kun je namelijk de ultieme combinatie creëren tussen de liefde voor horror en de liefde voor elkaar.

Flinke reis voor een bruiloft

Als je wilt trouwen in het huis uit The Haunting of Bly Manor, zal je eerst een flink eind moeten reizen. Want ondanks dat de serie zich afspeelt in het Verenigd Koninkrijk, is het grootste deel niet daar gefilmd. De opnames zijn namelijk vooral in Canada geweest, in Vancouver. De shots van het volledige huis zijn genomen op de plek waar het staat, namelijk in Washington. Om dus te trouwen in het horror-huis genaamd Thornewood Castle, zal je naar Washington moeten gaan. Eigenlijk is het een prachtige locatie met een heel mooi huis, waar je goed je best moet doen om de horrorserie terug te zien.

the haunting of bly manor

Trouwen is niet goedkoop

Op de website van het kasteel kun je informatie vinden over de bruiloften die ze doen. En om te trouwen in een kasteel moet je flink wat geld neerleggen. Om alleen de ceremonie daar te houden betaal je daar bijna 5000 dollar voor. Als je er ook een feest en/of ceremonie bij wilt, varieert de prijs tussen 2950 en 8450 dollar. En dan heb je dus alleen nog maar de locatie. Trouwen is duur, maar is toch nog een schepje erbij. Maar ja, je moet er natuurlijk wel wat voorover hebben om in het huis uit The Haunting of Bly Manor te trouwen.