Cars & Bikes

Zien: Geraldine Kemper bouwt bestelbus om tot camper

geraldine kemper camper

Met een busje de wereld rondreizen, veel mensen zien het als een ultieme droom. Geraldine Kemper is één van die mensen. Om die droom te bewerkstelligen heeft de presentatrice een bestelbus omgetoverd tot een camper.

Geraldine Kemper bouwt bestelbus om tot camper

Geraldine Kemper loopt al een lange tijd met het idee om rond de wereld te reizen met een camper. Maar goed, een idee hebben is nog wel even wat anders dan het ook daadwerkelijk doen. Vorig jaar heeft de presentatrice dan eindelijk de knoop doorgehakt. Samen met haar vriend kocht ze een tweedehands bestelbus en begon met het bouwen van haar droomcamper.

View post on Instagram
 

Zo’n bestelbus omtoveren tot een ‘minimalistische woning’ kost natuurlijk de benodigde tijd en moeite. De geboren Amsterdamse kreeg dan ook wat hulp van het bedrijf Cabinvans. Het rijtuig werd leeggehaald en vervolgens geheel opnieuw geschuurd, geverfd en ingericht. Geraldine heeft er voor gekozen om geen douche en wc in de bus te bouwen. “Dat doen we allemaal wel op de bestemming zelf”, vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard. Wel is de camper inmiddels voorzien van een bed en een keuken. Verder is de bus geüpgraded met een High end audio en Multimedia systeem. Het resultaat mag er wezen!

View post on Instagram
 

De wereld rond in een camper

Het is dus de bedoeling dat Geraldine samen met haar geliefde Freek mooie avonturen gaat beleven met de bus die inmiddels de naam ‘Kees’ heeft gekregen. Het koppel heeft dan ook grootse plannen voor de toekomst. Freek zou bijvoorbeeld heel graag richting Mongolië willen met de vierwieler en Geraldine zelf heeft het zelfs over Japan. Dat worden dus flink wat kilometertjes op de teller!

Of de presentatrice het eng vindt om in zo’n groot voertuig te rijden? Totaal niet! “In een bus ben je de grootste, dus mensen wijken wel voor je uit”, vertelt Geraldine Kemper. Het koppel heeft ondertussen zelfs al hun eerste uitstapje met ‘Kees’ achter de rug. De reis ging naar het welbekende Brabant. Goed, het is dan wel in ons eigen kikkerlandje, maar het duo heeft een mooie eerste trip in hun droomcamper kunnen maken.

Bekijk hieronder het eindresultaat van de camper van Geraldine Kemper:

View post on Instagram
 

View post on TikTok

Meer lezen over Geraldine? Check dan eens de auto van Geraldine Kemper.