We zullen nog één week moeten wachten, totdat The Punisher seizoen 2 eindelijk op Netflix zal verschijnen. Maar Netflix weet ons wel goed warm te houden. Vorige week kregen we de teaser te zien en nu hebben we eindelijk de intens spannend trailer van het tweede seizoen voorgeschoteld gekregen.

The Punisher seizoen 2

Netflix gaf te kennen dat de van marine tot burgerwacht gedegradeerde Frank Castle in het tweede seizoen van The Punisher verzeild raakt in de moord op een jong meisje (Giorgia Whigham). Terwijl hij dieper in de zaak graaft, doen zowel nieuwe als oude vijanden alles wat ze kunnen om te voorkomen dat Castle ze neerhaalt als hij het personage weer de criminaliteit botviert.

In een tijd waar Daredevil, The Iron Fist en Luke Cage hun einde hebben gevonden, waakt Jonathan Edward Bernthal nog altijd over ons in The Punisher Seizoen 2. Van woorden als “I’m not the one who dies. I’m the one that does the killing” worden we dan ook heel blij! 18 januari is het eindelijk zover en mogen we weer genieten van Frank Castle.