Inmiddels kijken we reikhalzend uit naar de maand september. Dat is immers de maand waarin het eerste deel van La Casa de Papel seizoen 5, het laatste seizoen van de Spaanse show, op Netflix verschijnt. De eerste gehele trailer van de serie belooft een groot spektakel.

Trailer van La Casa de Papel seizoen 5

Door de jaren en seizoenen heen zijn we maar al te bekend geworden met de bendeleden uit La Casa de Papel. Stedennamen zoals Rio, Tokyo en Denver zijn nooit meer hetzelfde sinds we zijn gaan bingen, en ‘Bella Ciao’ en de Dali-maskers zijn ook onsmakelijk verbonden met de serie. De Spaanse hitserie is zo’n serie waarvan we eigenlijk hadden gehoopt dat hij nooit zou eindigen. Dit jaar zullen we echter nog afscheid moeten nemen van de bende. Dat doen we gelukkig wel met een knallend eindslot. De trailer van La Casa de Papel seizoen 5 laat namelijk een voorproefje zien om je vingers bij af te likken.

La Casa de Papel seizoen 5

Nieuwe beelden zien er mega bruut uit

In de nieuwe trailer van seizoen 5 van La Casa de Papel wordt ons al het één en het ander duidelijk. De overmacht waartegen de bende van el Professor moet strijden is groter dan ooit. Vanuit de regering en de politie wordt alles uit de kast getrokken. De leider, el Professor zelf, heeft ondertussen andere zorgen aan zijn hoofd. Dachten we eerst nog dat deze theorie over Alicia Sierra best eens zou kunnen kloppen, de nieuwe beelden lijken toch op iets anders te wijzen. Naast de explosies en vuurgevechten zien we echter ook nog interessante andere aspecten. Zo duikt Berlin heel vluchtig op, en zien we ook een roodharige dame voorbij komen op een boot die zomaar eens zijn vriendin Tatiana kan zijn. Wat betekent het allemaal? En hoe loopt het af? Het eerste deel van de populaire Spaanse serie is vanaf 3 september op Netflix te zien.