Jackass kent een lange geschiedenis. Wie kent de gestoorde mannen uit de serie die de meest extreme stunts uithalen niet? Meer dan twintig jaar nadat het eerste deel op MTV verscheen, is de cast terug. Binnenkort kunnen we genieten van Jackass Forever.

Jackass Forever is binnenkort te zien

Tussen 2000 en 2002 verschenen drie seizoenen van Jackass op MTV. De serie was behoorlijk controversieel, want de uitbundige cast van de serie haalden de meest extreme stunts uit. Stunts die we liever niet zelf uithalen, maar waar we maar al te graag naar kijken. Castleden zoals Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O en ‘Wee Man’ zijn door de jaren heen een groot begrip geworden. Dat komt ook door de eerdere films die werden uitgebracht. Jackass 3D is de meest recente film en kwam in 2010 uit. Nu is het tijd voor Jackass Forever.

Jackass Forever

Nieuwe en oude cast komt samen voor nieuwe film

Voor Jackass Forever keren bijna alle bekende personages uit de eerdere seizoenen en films terug. Ook nieuwe castleden zijn van de partij. Sean McInerney, Jasper Dolphin en Zach Holmes zullen meedoen met de grote en legendarische cast. In Jackass Forever komen wederom weer gestoorde stunts voorbij. Denk aan explosies, crashes en gevaarlijke dieren, maar ook een softbal in je kruis, of een elektrische schok op je tong. Het moge duidelijk zijn: de mannen zijn wellicht een paar jaar ouder, maar dat betekent niet dat het er in de nieuwe film rustiger aan toe zal gaan.

De laatste Jackass film

De nieuwste film in de franchise is binnenkort al te zien. Wil jij Jackass Forever met je maten zien, dan kan dat namelijk vanaf 22 oktober. Heb jij na het zien van die film alweer zin in een nieuw vervolg? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. De cast gaat namelijk stoppen, vanwege een begrijpelijke reden. Gelukkig hebben we dus nog één geniale film om naar uit te kijken.