Weinig films zijn zó geniaal en legendarisch als de films uit de Jackass-franchise. Inmiddels is de eerste film alweer meer dan twintig jaar oud. De cast is ook een stuk volwassener geworden, maar komt toch nog met een vierde deel: Jackass 4. Toch wordt dit ook het allerlaatste deel.

Jackass 4 is een feit

De bonte cast van Jackass wordt natuurlijk aangestuurd door Johnny Knoxville. Door de films heen zagen we hoe hij betrokken raakte bij de meest extreme, vieze en bizarre stunts. De groep mannen is inmiddels allemaal een flink stuk ouder, maar waren er toch voor te porren om nog een Jackass 4 op te nemen. Sinds deel 3 uitkwam in 2010, hebben ze zo’n veertig tot vijftig nieuwe ideeën verzonnen. Die zijn over een paar maanden allemaal te zien in de vierde film. Tegelijkertijd wordt dat ook het laatste deel in de franchise.

Jackass 4

Dit is waarom Johnny Knoxville stopt met Jackass

Johnny Knoxville werd 11 maart van dit jaar 50 jaar oud. Flink wat ouder dan toen hij en de cast van Jackass begonnen aan het eerste deel. Zelf ziet Knoxville dit ook. Hij vertelde eerder al dat hij van mening is dat je slechts een maximaal aantal kansen hebt, voordat er iets ‘onherroepelijks’ gebeurd. Oftewel: voordat een stunt zó mis gaat, dat je daar de rest van je leven last van hebt. Hij laat weten dat hij het gevoel heeft extreem veel geluk te hebben gehad door de jaren heen.

De releasedatum van de nieuwste film

Het zal dus blijven bij Jackass 4. Voorlopig staat die film op de planning voor een release in oktober van dit jaar. In de cast zien we ook weer andere oude bekenden terug uit eerdere delen van de serie. Ben jij groot fan van slechte humor? En kan je wel de nodige komedie gebruiken? Check dan ook wat volgens onderzoek de grappigste film ooit is. Heb jij die al gezien?