Inmiddels kun je je haast afvragen of de film er überhaupt nog wel komt. We hebben het hier over Fast & Furious 9, waarop het wachten al héél lang duurt. Maar het antwoord op die vraag is ja en bovendien belooft dit één van de vetste films uit de franchise te worden tot nu toe.

Fast & Furious 9 komt eraan

Het nieuwste deel in de autofranchise is zeker niet de enige film die een lange tijd op zich liet wachten. Veel films zijn inmiddels uitgesteld. In het geval van Fast & Furious 9 hebben we het hier echter over meer dan 2 jaar. De film stond op de planning voor april 2019 maar is nog steeds niet op het witte doek gezien geweest. Vanaf 24 juni is het zover en kunnen alle fans van de serie weer genieten van een nieuw deel. Gestoorde achtervolgingen en de vetste auto’s passeren de revue, maar in het plot is er ook ruimte voor een nieuwe vijand.

Deze castleden zijn te zien in deel 9

Bekende gezichten zoals Dom en Letty keren weer terug voor Fast & Furious 9. Ook Cipher, het personage dat wordt gespeeld door de knappe Charlize Theron, zullen we in deel negen weer zien. Cipher werkt samen met Jakob, een gevaarlijke moordenaar die ook nog eens de jongere broer is van Dom. John Cena speelt de rol van Jakob.

De Fast &  Furious franchise

Inmiddels zijn er al veel trailers en eerste beelden van Fast & Furious 9 prijsgegeven. Daaruit kunnen we opmaken dat er kosten nog moeite zijn gespaard voor het langverwachte negende deel. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het shot van 4 seconden dat 4 dagen duurde om te schieten. Wat ons betreft kan 24 juni niet snel genoeg komen. Heb jij voor die tijd nog zin om andere films te bingen? Dan kan je altijd de eerdere delen nog een keer opzetten. We lieten je namelijk al weten welke filmmarathons jij makkelijk haalt binnen 24 uur. En ja, Fast & Furious is er daar zeker één van!