Entertainment

Vegan bodybuildster heeft érg bizar geheim ingrediënt voor gezonde smoothie

Tracy Kiss

Je hebt bizarre verhalen én je hebt bizarre verhalen. Het verhaal van vegan bodybuildster Tracy Kiss is daar nog weer de overtreffende trap van. De 34-jarige Britse dame heeft namelijk een wel érg bizar geheim ingrediënt voor haar gezonde smoothies.

Wie is Tracy Kiss?

Tracy Kiss is een model, blogger, personal trainer én vegan bodbuilder uit Londen. Ze is het populairst op Instagram waar ze regelmatig in pikante foto’s post. Niet zo gek ook dat de 32-jarige blondine 1,1 miljoen volgers op het social media platform telt. Ook op YouTube is ze geen onbekende, aar ze natuurlijke, onconventionele methoden van zelfzorg promoot. Onconventioneel met de hoofdletter ‘O’ in dit geval. De gezondheidsgoeroe raadt iedereen namelijk een wél erg bijzonder gratis, natuurlijk product aan om de gezondste versie van jezelf te worden.

View post on Instagram
 

Bizar geheim recept voor gezonde smoothie

De dame in kwestie drinkt smoothies met een bijzonder geheim ingrediënt om haar immuunsysteem een boost te geven. Wat dit precies is? De sperma van één van haar beste vrienden. Ja, je leest het goed. Elke ochtend doet ze een lepel de mannelijke zwemmers van haar beste vriend in een smoothie om haar weerstand te verhogen.

Over haar bizarre drankbrouwsel vertelt Tracy Kiss het volgende: “Ik voelde me uitgeput en had geen energie, maar nu zit ik vol power en is mijn humeur verbeterd. Het kan heel goed smaken – afhankelijk van wat mijn vriend heeft gegeten. Mensen vinden mij vreemd, maar ik geef er niets om.”

Smoothie vol “smaak”

Tracy Kiss bewaart het “natuurproduct” in haar koelkast. Ze mengt het zaad met fruit, zaden en kokos- of amandelmelk. Al drinkt ze het af en toe ook alleen – over smerige shotjes gesproken. “Elke batch smaakt anders, afhankelijk van wat hij heeft gegeten”, vertelt Tracy Kiss.

Taboe doorbreken

Met haar smoothierecept wil Tracy Kiss taboes doorbreken. “Sperma is een geweldig product en we moeten ophouden er zo belachelijk over te doen – de gezondheidsvoordelen zijn goed onderzocht en meer vrouwen en mannen zouden hiervan moeten profiteren. Vooral omdat het door ons eigen lichaam wordt gemaakt en geen e-nummers en Chemicaliën.” Wij hebben zo’n gevoel dat dit “magische brouwsel” iets te veel naar haar hoofd is gestegen. Wat jij?

Foto’s: Tracy Kiss