Als je fan van UFC bent dan zijn dit twee namen die veel belletjes doen rinkelen: Tony Ferguson en Anthony Pettis. Zij stonden tijdens de UFC 229 tegenover elkaar en dat gevecht eindigde in een absoluut spektakel. De twee vechthanen gingen tot het gaatje en zo werd dit een intens, maar vooral bloederig gevecht.

UFC 238

Over twee weken is het eindelijk zover en mogen we gaan genieten van de UFC 238. Tot die tijd wordt ons netvlies in ieder geval verrijkt met aantal zeer interessante Free Fights en UFC-debutanten. De mainfight van zaterdag 8 juni zal gaan tussen Henry Cejudo en Marlon Moraes. We zullen nog even moeten wachten op dat spektakel, maar daarbij kunnen we nu wel nog even genieten van wat heerlijke Free Fights zoals: Tony Ferguson vs Anthony Pettis. Mocht je dit gevecht nog herinneren, dan weet je dat het zeker je tijd waard is. Ga hier dus maar even voorzitten, want dit is letterlijk een bloedstollend gevecht.

Tony Ferguson en Anthony Pettis

Tijdens de UFC 229 stonden ze tegenover elkaar en dit was inderdaad tijdens het UFC gevecht tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov! Na een bloederige 10 minuten wist Tony Ferguson de winst binnen te harken en zo werd zijn 11-winstreak in de UFC voortgezet met een totale score van 14-1-0. Ferguson leverde destijds al een gevecht waar we u tegen zeggen, maar nu zullen we hem weer in actie zien en ditmaal tegen een niet al te misselijke tegenstander! Hij zal 8 juni tegenover Donald Cerrone in de octagon staan tijdens de UFC 238. . We zijn benieuwd wat de beste man ons dan gaat voorschotelen!