De designers van het vooruitstrevende Columbus Yachts hebben zojuist hun nieuwste concept onthult. Het doel van het Tomahawk concept is om op een revolutionaire manier over de zeven zeeën te varen. Het jacht heeft 5 zeer luxe en ruime cabines, die samen 10 gasten kunnen ontvangen. De Tomahawk behaalt in zowel warm als koud water gemakkelijk een snelheid van 14 knopen en kan zelfs een topsnelheid van 15.5 knopen behalen dankzij een stel 1.528pk MTU 12V 4000 M52R motor.

Wat betreft extra’s: het beneden dek is voorzien van een 200 m2 beach area. Daarnaast is er een opslagplek met verschillend speelgoed voor mannen, als jet-ski’s en waterscooters. Op hetzelfde dek vind je ook een spa, zes-meter lang zwembad – wat kan worden vervangen door een basketball veld – en is de jacht verder voorzien van onder andere een bioscoop/karaoke kamer, luxe diner ruimte en uitgebreide bar.

De mogelijkheden zijn eindeloos op de Tomahawk, en ook het helikopterplatform is niet verkeerd, vind je niet? De Galactica Super Nova is een jacht met brute waterval zwembad en buitenbioscoop.