Gear

Dit bijzondere toilet zorgt voor een razendsnel toiletbezoek

toilet

Je hebt twee soorten mensen. De persoon die een bezoek aan de WC zo snel mogelijk voorbij laat zijn, en de persoon die voor een toiletbezoek gerust een heel dagdeel uittrekt. Ben jij ene persoon uit de tweede categorie en zit jij op je werk wel eens langer op het toilet dan je zou willen? Dan is dit toilet het leven in geroepen om daar een einde aan te maken.

De Standard Toilet voor een efficiënter toiletbezoek

Dit toilet staat in een hoek met de bril die een beetje naar beneden wijst, waardoor hij iets naar voren hangt. Hierdoor zit je in een iets andere hoek en het schijnt dat je hierdoor sneller je behoefte kunt doen. De hoek van het toilet kan variëren van 5° tot 35°, maar de optimale hoek is tussen de 11° en 13°. Deze schuine pot heeft dus twee functies: het helpt je niet alleen met het sneller doen van de behoefte, het zit ook nog eens niet heel comfortabel. Voor een derde keer door je tijdlijn scrollen, laat je op deze WC waarschijnlijk achterwege.

Tijd is geld

Vooral op het werk schijnt dit toilet in trek te zijn bij veel werkgevers en anderen die gebaat zijn bij efficiëntie. Veel werknemers gaan uit verveling naar de WC en gaan daar op hun telefoon een beetje scrollen door Facebook of Instagram of zelfs filmpjes kijken en spelletjes spelen. Mensen kunnen veel langer op het toilet zitten dan dat ze daadwerkelijk nodig hebben. Dit kost tijd en daarmee geld.

Er wordt geschat dat in het Verenigd Koninkrijk alleen al de toiletbezoeken van werknemers maar liefst 16 miljard pond kost. Dit is een astronomisch bedrag en een WC als deze kan ervoor zorgen dat dit minder wordt. Omdat je sneller klaar bent en iets minder comfortabel zit gaan mensen sneller terug aan het werk.

Afwachten

Standard Toilet uit Groot-Brittannië en hier schijnt het al een beetje populairder te worden, maar we moeten nog maar zien of dit het ook haalt naar de Nederlandse werkvloer. Tot die tijd kun jij lekker je momentje pakken en onbezorgd blijven zitten. Er is verder ook nog wel genoeg afleiding.