We kunnen het allemaal beamen: seks is fijn. Daar waar het een tijd geleden nog strikt privé-zaken betrof lijken we met zijn alles wat opener te worden rondom dit thema. Niet alleen praten we er meer over, we ontdekken ook massaal wat de wereld van de seksspeeltjes te bieden heeft. Alles om het zo leuk mogelijk te maken. Samen, én alleen. Wat betreft dat laatste willen we je kennis laten maken met ultieme seksspeeltje voor de man.

Seksspeeltjes: we kunnen niet meer zonder

Niet alleen praten we anno 2020 makkelijker over seks en war we fijn vinden, we worden ook wat ruimdenkender op het gebied van extra plezier in de slaapkamer. Bijvoorbeeld door middel van seksspeeltjes. Het imago van deze ‘slaapkamerverrijking’ heeft de afgelopen jaren een flinke transformatie ondergaan. Iets wat ze bij het Amsterdamse bedrijf KIIROO maar al te goed weten.

Toys voor mannen

Daarnaast wordt het steeds duidelijker dat seksspeeltjes lang niet alleen leuk zijn in een relatie, of met die leuke meid met wie je zo nu en dan in bed belandt: ook in je eentje kan een speeltje de wereld van solo-seks compleet op zijn kop zetten. Zo hebben veel vrouwen een vibrator in de slaapkamer en is er ook voor mannen een steeds groter aanbod om genot naar een nieuw hoogtepunt te tillen. En dit is waar het interessant wordt, want met het nieuwe seksspeeltje van KIIROO wordt jouw solo-seks beter dan ooit tevoren.

TITAN VR experience: met dit speeltje breng je solo-seks naar een heel nieuw level

KIIROO

TITAN

‘Gewoon’ masturberen is fijn, maar kan dus nog tien keer leuker, en het Amsterdamse bedrijf KIIROO weet precies hoe. Zij lanceren de TITAN, een seksspeeltje dat iedere man volledig in zijn behoeften kan voorzien. De TITAN is een pocketpussy, maar dan één waarbij er door jou geen enkele inspanning meer hoeft te worden geleverd. De vibrerende TITAN is een kokervormig voorwerp met aanrakingsgevoelige vibratie-technologieën. Dus vergeet het ouderwetse handwerk, nu wordt het pas écht genieten.

KIIROO TITAN: het seksspeeltje voor de man

Daar waar de TITAN qua uiterlijk een relatief bescheiden seksspeeltje lijkt, gaan er tal van fijne functies in schuil die hem voor elke man interessant maakt. Zowel voor de vrijgezel, als de man in een (LAT-) relatie. De TITAN beschikt over verschillende modi en snelheden, zo kun je hem precies afstellen op jouw voorkeuren. Daarbij biedt het seksspeeltje de toegang tot maar liefst 4.000 interactieve video’s die jou via de VR-bril meenemen in een bijna levensechte vrijpartij. Alles om de ervaring naar een hoger level te tillen.

TITAN VR experience: met dit speeltje breng je solo-seks naar een heel nieuw level

KIIROO

TITAN

Zit je in een (LAT-) relatie, ook dan kan de TITAN voor een flinke dosis aan extra genot zorgen. Je kunt namelijk overal ter wereld verbinding maken met de apparaten van je partner. Zo kunnen jullie – ondanks de afstand- alsnog elkaars bewegingen voelen en samen tot een zinderend hoogtepunt komen.

De KIIROO TITAN wordt geleverd met VR-Headset en is geschikt voor alle iPhones, Android- en Windows-telefoons met een schermgrootte tussen de 3,5 en 6,0 inch. Naast de bril krijg je ook wat glijmiddel en speciale reiniger meegestuurd, zodat je optimaal kunt (blijven) genieten van je aankoop. Dit alles voor maar 135 euro. Wil je meer weten over dit geweldige seksspeeltje, check dan de website van KIIROO.